2009-08-22 ساعت 13:09
من پیشنهاد میکنم یه ایمیل کوتاه و گویا با کمک همدیگه تنظیم کنیم و بنویسیم و کسایی که مثل خود من بی اسپانسر هستن و با آنکارا طرفن،بیان با هم بفرستیم به kcc که ببینیم جوابشون چیه
توی اون ایمیل متذکر بشیم که موارد اینطوری رومشاهده کردیم که در آنکارا بر خلاف خود محتویات پاکتهایی که به دست ما رسیده مدارک مالی و بانکی ما رو قبول ندارند
فقط کافیه جوابی که میگیرم توش مفهوم این رو برسونن بهمون که بله،قانون اینه که باید قبول کنن و مثلا احتمالا ایراد دیگه ای در کار افرادی که شما ذکر کردین وجود داشته
اون وقت قشنگ ورمیداریم ایمیلو پرینت میگیریم میبریم با خودمون،همچین که طرف دهنشو باز کرد بگه قبول نداریم ! نامه رو پرچم میکنیم جلو صورتش!
اون وقت ببینم کی میتونه دستور kcc ررو زمین بزنه و بگه نه!
توی اون ایمیل متذکر بشیم که موارد اینطوری رومشاهده کردیم که در آنکارا بر خلاف خود محتویات پاکتهایی که به دست ما رسیده مدارک مالی و بانکی ما رو قبول ندارند
فقط کافیه جوابی که میگیرم توش مفهوم این رو برسونن بهمون که بله،قانون اینه که باید قبول کنن و مثلا احتمالا ایراد دیگه ای در کار افرادی که شما ذکر کردین وجود داشته
اون وقت قشنگ ورمیداریم ایمیلو پرینت میگیریم میبریم با خودمون،همچین که طرف دهنشو باز کرد بگه قبول نداریم ! نامه رو پرچم میکنیم جلو صورتش!
اون وقت ببینم کی میتونه دستور kcc ررو زمین بزنه و بگه نه!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو