کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-05 ساعت 23:11)dorrood نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 22:16)nazanin_nik نوشته:  سلام بروبکس مهاجرسرا من نازنین هستم اینجا آنکاراس I LOVE YOU USA ! عذرخواهی میکنم ازتاخیر چون مادرطبقه هفت هتل اوزیلهان هستیم آنتن اینترنت خوب نمیرسه و ناچارا اومدم تو لابی. امروز من رفتم دکتر. آدرس کاملاسرراست است .از هتل ماتامطب 20-25 دقیقه پیاده روی است . پرسنل انگلیسی و فارسی باهم میکس میکنن و کارو راه می اندازن گرچه من ازرفتار اون منشی چاقش طبقه 4 اصلا خوشم نیومد. مااول رفتیم طبقه 4 پاسپورت و 2 قطعه عکس دادیم بعد رفتیم طبقه 5 . سعی کنین حتما لیرباخودتون ببرین چون دلار میگیرن و لیر پس میدن.از من 47 دلار برای آزمایش خون و ایکس ری گرفت .بعدبرگشتم پایین.50 دلاراونجا گرفت.بعدفرستادمنو پیش دکتر اونگان (عجب خوش تیپ بود!! ) قد وزن و سن از من پرسید..یه معاینه قلب و این چیزام کرد و منوفرستاد دوباره پیش منشی چاقه. بدجنس ها چون هیچ واکسنی به من نخورده بود منو دوباره فرستاد برای آزمایش خون (آبله مرغون) هرچی خواستم توضیح بدم بابا من تست آنتی بادی دادم دیگه محل نداد لذا اگر هرچی دارین همون اول رو کنین. خلاصه جونم براتون بگه یه 63 لیر هم اونجا از ما گرفتن. بعد هم گفت برین فردا بیاین.در مجموع من که 9 وقت داشتم حدود 11:30 کارم تموم شد. در مورد هتل هم بگم ما اتاق استاندارد رزرو کردیم اما نمیدونم به چه دلیل فرستادن مارو به اتاف لوکس !! به نظر میاد که یه مزیتی که اتاق های لوکس داره از خیابون دور بودنشه. یا همون آرامش.فی کل مجموع هتل خوبیه. ضمنا مصاحبه من پنج شنبه است. بازهم سوالی بود در خدمتم.
سلام . با آرزوی موفقیت. می خواستم بپرسم قیمت هتل اوزیلهان تو چه حدودیه و باید حتما رزرو کرد یا نه خالی داره ؟
ممنون

درود
این سئوال من هم میباشد.
ممنون
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

پیام‌های این موضوع
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط jahan_roone - 2012-06-05 ساعت 23:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان