کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-06 ساعت 09:51)jordanir نوشته:  یک پیشنهاد حالا که میتونید تنهایی برید بد نیست که به گزینه قطار و یا اتوبوس هم فکر کنید. هزینه اش یه ور از اون مهمتر طبیعتش رو خیلی تعریف شنیدم.
(2012-06-06 ساعت 08:37)3rip نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 08:29)kopol نوشته:  هتل اوزیلهان دارای 2 سری اتاق هست ، اتاقهای نرمال با قیمت 50 دلار و اتاقهای لوکس با قیمت 65 دلار ، اتاقهای لوکس در طبقه 7 هتل هست و دارای 3 اتاق هست

سلام دوست من.
چندتا سوال داشتم،
1- شما گفتید که اواخر ماه مراجعه نکنیم برای گرفتن ویزا . من قصد دارم 18 june بیام آنکارا ویزامو بگیرم،تقریبا وسط ماه میشه. اون موقع هم دیره ؟ بندازم به ماه بعد یا مشکلی پیش نمیاد؟

2- در مورد پرواز ایران ایر حرکت دوشنبه ها چه ساعتیه ؟ و پنجشنبه ها برگشتش از آنکارا چه ساعتیه ؟

3- وقتی برای گرفتن ویزا با برگه آبی میرید سفارت میشه تعریف کنید بگید دقیقا چه مراحلی رو میگذرونیم . چون ندیدم کسی تعریف کنه. مثلا دوباره میریم پیش همون آفیسر مصاحبه کننده ؟

خودمم خیلی سفر زمینی رو دوست داشتم، ولی واسه مصاحبم 15 روز مرخصی گرفتم از سر کار. الان دیگه نمیتونم مرخصی طولانی بگیرم. نهایتا یک هفته اونم مرخصی بدون حقوق . Sad

تنها راه چاره پروازه
تشکر کنندگان: ghorbat ، ASALI ، arman_m

پیام‌های این موضوع
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط 3rip - 2012-06-06 ساعت 11:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان