فرمايش شما متين
براي گردش مالي 200 مليون لطفا منبعي رو كه از اون اين مطلب رو خوانده ايد لينك بديد
در مورد حساب شدن بيشتر از 15 روز به عنوان 90 روز هم همينطور
اگه از سايت هاي درست و حسابي ترك باشه كه چه بهتر
دوستان دقت كنند در مورد تركيه فعلا يك صحبت هايي هست ولي 100 درصد نشده
اگه شما منبع معتبر داريد لينك بديد
از اين سايتهاي فارسي كه بيشترشون هم كلاه بردارند نباشه ها
كلا متن قانون رو از سايت معتبر ترك قرار بديد
ترجمش با من
براي گردش مالي 200 مليون لطفا منبعي رو كه از اون اين مطلب رو خوانده ايد لينك بديد
در مورد حساب شدن بيشتر از 15 روز به عنوان 90 روز هم همينطور
اگه از سايت هاي درست و حسابي ترك باشه كه چه بهتر
(2012-06-06 ساعت 11:01)ehsan310 نوشته: شما حتی اگر در ترکیه شرکت ثبت کنید به شما اجازه کار و اقامت نمیدن این رو من خودم شخصا دنبال کردم و ۱۰۰ درصد به شما میگم که اینکارو نکنید. راه حل اینکه شما بتونید با ثبت شرکت اقامت و اجازه کار بگیرید این هست که ۵ کارمند ترک استخدام کنید دفتر اجاره کنید و یک حسابدار اجباری باید در ثبت شرکت شما باشه. در ضمن به شما در ابتدا یکساله ویزا داده میشه به شرط اینکه شما در پایان سال اول کاری کارمندانتون رو داشته باشید و گردش مالی شرکت بالای یه رقمی که دقیق الان یادم نیست فکر کنم در حدود ۲۰۰ میلیون تومان بود باشه.
در ضمن طبق قوانین جدید امور خارجه ترکیه در هر ۱۸۰ روز شما مجاز به حضور ۹۰ روز در ترکیه هستید طبق این قانون در صورتی که مدت حضور شما در ترکیه بیش از ۱۵ روز بشه ۹۰ روز برای شما محاصبه شده و شما تا زمانی که ۱۸۰ روز بگذره نمیتونید وارد ترکیه بشید مگر در زمان حضورتون در اونجا اقدام به دریافت ویزا ۶ ماه توریستی بکنید. یعنی با دور زدن مرز و رفتن اومدن طبق قوانین جدید نمیشه ۹۰ روز تمدید کرد.
(2012-06-07 ساعت 01:45)shahyad نوشته:(2012-06-06 ساعت 21:54)fafa k.a.f نوشته: سلام ....شما میتونید تو ترکیه مثل بقیه کشورها از جمله امارات مالزی و............... با خرید خانه اقامت بگیرید
ببخشيد يك سوال داشتم
كه اگه اشكالي نداره خوشحال ميشم پاسخ بديد...
ميشه يه توضيحي كه تا حدودي كامل باشه درباره ي اقامت از طريق خريد خانه در تركيه بديد......
اين راه تو كشورهاي ديگه هم كاربرد داره.....؟؟!؟!؟!
دوستان دقت كنند در مورد تركيه فعلا يك صحبت هايي هست ولي 100 درصد نشده
اگه شما منبع معتبر داريد لينك بديد
از اين سايتهاي فارسي كه بيشترشون هم كلاه بردارند نباشه ها
كلا متن قانون رو از سايت معتبر ترك قرار بديد
ترجمش با من