کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در سایر کشورها (به جز امارات و ترکیه)
(2012-06-09 ساعت 19:20)Lucky Forever نوشته:  سفرنامه مالزی- کوالا لامپور ۲۰۱۲

سلام دوستان، امیدوارم بتونم با این سفرنامه، گوشه ای از سوالاتی که براتون پیش میاد رو جواب بدم، قبلش میخوام از تمام دوستان مهاجرسرایی و مدیران تشکر کنم که با اطللاعات خوبشون کلی به من کمک کردن

آزمایشات پزشکی:

اواسط April بود که ایمیل آپدیت شدن سایت dvlottery رو دریافت کردم،و متوجه شدم که 5th of June مصاحبه داریم، با دکتر سفارت تماس گرفتم و میخواستم وقت رو برای ۶ روز قبل از مصاحبه بگیرم بخاطر اینکه کارت های واکسن بین الملی هنوز از ایران نرسیده بود ، ولی منشی گفت ان موقع دیر هست و شما اسکن کارت رو هم پرینت بگیرید بیارید قبول هستش ، بخاطر همین برای ۲ هفته قبل از مصاحبه وقت گرفتم ، و تاکید کردم که من میخوام از دکتر خانوم وقت بگیرم برای خودم، که ایشون هم قبول کردن و گفتن هر ۲ دکتر خانوم و آقا هستن و نگران نباشیم
آدرس و تلفن کلینیک رو در زیر میگذارم:

Dr. L. Khoo and Dr. Tengku Zurina
Drs. Catterall, Khoo, Raja Malek & Partners
Lobby Floor, Bangunan Ming
Jalan Bukit Nanas, 50250 Kuala Lumpur
Tel: 60-3-20783200 / 60-3-20783212 / 60-3-20781497
E-mail: ckbm@qualitas.com.my

و منشی گفت که اصل پاسپورت، نامه مصاحبه ، و نفری ۵۰۰ رینگیت + سوابق واکسیناسیون رو بیارید،
بعد از رسیدن ، یه سری فرم بود که پر کردیم،و بعد از تحویل نمونه ا د ر ا ر ، اندازه گیری قد، وزن ، معاینه چشم، و بعد از ان معاینه کلی توسط دکتر ، آزمایش خون، و نوش جان کردن ۳ تا واکسن من و یکی همسرم
البته باید بگم، بحدی آزمایش خون ، و تزریق واکسن ها خوب بود ، که من اصلا هیچی متوجه نشدم و
Dr. Tengku Zurina بسیار با حوصله و خوب بودن .
و هزینه برای ۲ نفر ما با ۳ تا واکسن شد ۷۵۰ رینگیت که شامل هزینه X-RAY هم بود .....
مرسی از اینکه نوشتید Smile باز هم مبارک باشه. فکر کنم اون آقا چینیه همونه که قبلا با من مصاحبه کرد واسه ویزای توریستی. عینکی هم بود. کلی هم جلوش سوتی دادم کلی ضایع بازی شد D:
فقط یه چیزی... من مدرکم تا پیش دانشگاهیه و اصلشو دارم. اما مدرک دیپلم و ندارم اصلشو. فقط ترجمه شو دارم. فکر می کنید اشکالی پیش می آد؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در سایر کشورها (به جز امارات و ترکیه) - توسط missi - 2012-06-09 ساعت 19:40

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان