2012-06-09 ساعت 19:40
(2012-06-09 ساعت 19:20)Lucky Forever نوشته: سفرنامه مالزی- کوالا لامپور ۲۰۱۲مرسی از اینکه نوشتید
سلام دوستان، امیدوارم بتونم با این سفرنامه، گوشه ای از سوالاتی که براتون پیش میاد رو جواب بدم، قبلش میخوام از تمام دوستان مهاجرسرایی و مدیران تشکر کنم که با اطللاعات خوبشون کلی به من کمک کردن
آزمایشات پزشکی:
اواسط April بود که ایمیل آپدیت شدن سایت dvlottery رو دریافت کردم،و متوجه شدم که 5th of June مصاحبه داریم، با دکتر سفارت تماس گرفتم و میخواستم وقت رو برای ۶ روز قبل از مصاحبه بگیرم بخاطر اینکه کارت های واکسن بین الملی هنوز از ایران نرسیده بود ، ولی منشی گفت ان موقع دیر هست و شما اسکن کارت رو هم پرینت بگیرید بیارید قبول هستش ، بخاطر همین برای ۲ هفته قبل از مصاحبه وقت گرفتم ، و تاکید کردم که من میخوام از دکتر خانوم وقت بگیرم برای خودم، که ایشون هم قبول کردن و گفتن هر ۲ دکتر خانوم و آقا هستن و نگران نباشیم
آدرس و تلفن کلینیک رو در زیر میگذارم:
Dr. L. Khoo and Dr. Tengku Zurina
Drs. Catterall, Khoo, Raja Malek & Partners
Lobby Floor, Bangunan Ming
Jalan Bukit Nanas, 50250 Kuala Lumpur
Tel: 60-3-20783200 / 60-3-20783212 / 60-3-20781497
E-mail: ckbm@qualitas.com.my
و منشی گفت که اصل پاسپورت، نامه مصاحبه ، و نفری ۵۰۰ رینگیت + سوابق واکسیناسیون رو بیارید،
بعد از رسیدن ، یه سری فرم بود که پر کردیم،و بعد از تحویل نمونه ا د ر ا ر ، اندازه گیری قد، وزن ، معاینه چشم، و بعد از ان معاینه کلی توسط دکتر ، آزمایش خون، و نوش جان کردن ۳ تا واکسن من و یکی همسرم
البته باید بگم، بحدی آزمایش خون ، و تزریق واکسن ها خوب بود ، که من اصلا هیچی متوجه نشدم و
Dr. Tengku Zurina بسیار با حوصله و خوب بودن .
و هزینه برای ۲ نفر ما با ۳ تا واکسن شد ۷۵۰ رینگیت که شامل هزینه X-RAY هم بود .....

فقط یه چیزی... من مدرکم تا پیش دانشگاهیه و اصلشو دارم. اما مدرک دیپلم و ندارم اصلشو. فقط ترجمه شو دارم. فکر می کنید اشکالی پیش می آد؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
دریافت ویزا: یک ضرب