2012-06-12 ساعت 07:52
(2012-06-11 ساعت 12:44)ghorbat نوشته:دوست عزيز غربت جان(2012-06-11 ساعت 10:45)Man نوشته: سلام دوستان عزیزدوست عزیز سلام ، اولاً بابت ورودتون با آمریکا تبریک بنده را پذیرا باشین
ما الن 2 ماه که اومدیم هیوستون. سوشیال نامبر هر دومون به همون ادرسی که دادیم اومد. گرین کارت و نامه خوشامدگویی همسرم بعد از20 روز اومد. ولی گرین کارت و نامه خوشامدگویی من به یه آدرس اشتباه فرستاده شده . و دیگه برگشت داده نشده. الان ظاهرا باید فرم I-90 پر کنم. گسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون میشمالهی من قربونت بشم !!!! تاریخ آخرین پستی که در سایت گداشتی برای پنجم ماه مارس و دیگه خبری نیست تا امروز که گرین کارتت گم شده . . . !!!!
بخدا خیلی ثواب داره که اطلاعات بدو ورودتتو با ماهایی که اصلاً اطلاع نداریم اشتراک بذارین . . . من کاملاً شرایط زندگی در بدو ورود را میدونم و خودم بارها تجربه کردم و خدایی هم نمیشه از کسی توقع داشت که تارسید آمریکا بشینه برای بچه های سایت قصه حسن کرد شبستری را تعریف کنه . . . ولی در این حد که مثلاً من تازه رسیدم به این ایالت و اگر کسی سئوالی در مورد اینجا داشت بگه . . . فقط همین !!!!!! امیدوارم از من ناراحت نشین !!! و در مورد سئوالتون هم شرمنده ، اطلاعی ندارم که خدمتتون عرض کنم . . .!
موفق باشین .
من واقعا از اين پست شما تشكر ميكنم متاسفانه دوستان زيادي در اين مورد به اين شكل عمل ميكنند و فقط سوال ميكنند و هيچ يافته اي را به اشتراك نميگذارند به نظر من مديران سايت براي اين مورد بايد تدبيري كنند مثلا حداقل ده پست در ماه و اگر نشود بار اول اخطار بار دوم رتبه منفي و بار سوم يوزر حذف شود يا ساسپند شود
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢