2012-06-13 ساعت 17:41
(2012-06-13 ساعت 15:49)hoda2012 نوشته:Hoda عزيز(2012-06-13 ساعت 13:36)Rainy نوشته:Rainy عزیز(2012-06-12 ساعت 19:54)hoda2012 نوشته: شایرا جون ببخشید ...Hoda عزيز
نظرت راجع به این چیه؟
...
ببخشید فضولی کردم
شما چرا ايرلانهاي ديگه اي مثل امارات و تركيش رو كه قيمتشون بمراتب بهتر وقابل دسترس تر ميباشند
....
با تشکر از حسن توجه شما نسبت به پست ارسالی من
شایرا جان تو پست شماره 756 در خصوص پرواز تبریز به لس آنجلس و وان به لس آنجلس و قیمتهاش نظر خواهی کرده بودند
من روز قبلش داشتم توی سایت این شرکتهای هوایی میچرخیدم و مسیر های مختلف رو چک میکردم (لوفت هانزا - کی ال ام - بریتیش ایرویز - ترکیش - قطر ایرلاین - الاتحاد - امارات - .... ) و قیمت هاشون رو با هم و با این سایتهایی که بلیط ارزون میدن مقایسه میکردم
با توجه به اینکه اکثر ما تو ایران امکان دسترسی به انواع کارتهای بین المللی بانکی رو واسه خرید اینطور بلیط های ارزون نداریم معمولا کارمون به دفاتر هواپیمایی کشیده میشه که البته خدارو شکر دلار رو با نرخ دولتی 1226 حساب میکنن
به هر حال داشتم پست شایرا جان رو میخوندم یادم افتاد آیروفلوت قیمت های پایین تری رو نسبت به ترکیش ایر اعلام می کرد و از صفحه قیمت داده شده پایین ترین قیمت رو گرفتم و واسشون پست گذاشتم
در خصوص صندلی هم که فرمودین من هم عرض کردم این قیمت واسه کلاس کامفورت هست و اگه کلاس فریز انتخاب بشه 150 دلار ارزونتر میشه و با توجه به اینکه این قیمتی که به شایرا جان داده بودن واسه کلاس اکونومی ترکیش ایر بود از نظر نوع صندلی و قیمت از نظر من ارجحیت داشت
در خصوص خط هوایی آیروفلوت که فرمودین هم باید عرض کنم من هم با فرمایش شما موافق هستم که در نگاه اول محصولات کشور های بلوک شرق رو ما به قیمت ارزون میشناسیم ولی همین خط هوایی مذکور اکثرا از هواپیماهای ایرباس پیشرفته استفاده میکنه و به خیلی از نقاط دنیا هم پرواز داره و باید اضافه کنم که مسیر پروازی مذکور رو (تهران - مسکو - لس آنجلس) توی جستجوهای من حداقل هفته ای 5 روز اجرا میکنه
البته من تا امروز با این خط هیچگونه پروازی انجام ندادم و در خصوص کیفیتش هیچگونه اظهار نظری نمیکنم ولی در شرایط پروازی تقریباً برابر با درنظر گرفتن تعداد استاپ ها ، زمان پرواز ، فاصله زمانی بین 2 پرواز و ورود مستقیم به شهری که میخواییم در اون زندگی کنیم (واسه ما که اولین باره میخواییم وارد یه کشور دیگه برای زندگی بشیم) آیروفلوت واسه این مسیر قیمت پایین تری رو طلب میکنه که حداقل کلاس راحتی صندلی هاش از پرواز ترکیش بالاتره و قیمتش پائین تر
البته من هنوز ویزامو نگرفتم و فقط قصدم کمک کردن بود صد البته شما که پارسال ویزاتون رو گرفتین و حتماً الان اونجا تشریف دارین تجریه تون از ما کلاس اولی ها بیشتره و همونطور که خودتون توی امضاتون گذاشتین:
هر كس به فكر خير و سعادت ديگران باشد، سرانجام سعادت خودش را هم به دست خواهد آورد.((افلاطون)).
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، ما که کاره ای نیستیم
با تشکر و آرزوی موفقیت واسه همه دوستان گل مهاجرسرایی و غیر مهاجرسرایی
سال قبل كه قيمت ارز حول و حوش 1000 تومان بود من از Cheapoair با ويزا كارت بستگان در امريكا بليط تهيه كردم كه اونموقع نسبت به قيمتي كه آژانسها براي يك خانواده 3 نفره ميدادند مبلغي حدود 2 ميليون تومان تو جيبمون موند ولي الان حتي با داشتن امكان پرداخت با ويزا كارت همانطوري كه شما هم فرموديد كار عاقلانه اي نيست. من همين الان با يكي از دو آژانس نماينده رسمي فروش شركت ايرفلوت تماس گرفتم و قيمتهارو با پرواز تركيش و امارات كه خودم براي لس آنجلس رزرو كردم ولي هنوز كانفرم نكردم , چك كردم و متوجه شدم حتي قيمت پايه ايرفلوت كمي بالاتر از ديگر ايرلانهاي مذكور است. علت را جويا شدم و چون به ايشان هم از طرف دوستي معرفي شده بودم و كمي هم سرش خلوت بود توضييح داد كه اون كلاس ارزان قيمت فقط در low season ارائه ميشه و چون مسافران زيادي در تابستان بين اين دو شهر توريستي در حال رفت و آمد ميباشند قيمتها با ديگر هواپيمايي ها برابري ميكنه. ضمنا من تجربه پرواز با ايرفلوت را نداشته ام ولي با تركيش چند بار به امريكا رفتم و در مسيرهاي طولاني ديگري با امارات مسافرت كردم كه هردويشان عالي بود و همه هواپيماهاي كه در اين خطوط پرواز ميكنند ازنوع ايرباس A-330 ,A-340 و بويينگ تريپل سون( B777 ) ميباشند.
شما هم محبت داريد. من چون خودم تمام اطلاعاتم را از مهاجرسرا گرفتم بنوعي خود را مديون اين سايت ميدانم واز دادن اطلاعات و امكان كمك رساني كوتاهي نمي كنم.
موفق و سربلند باشيد و انشالله ويزاي يكضرب ميگيريد.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]