کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-06-14 ساعت 13:12)3rip نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 13:04)missi نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 13:01)3rip نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 12:33)missi نوشته:  دوستان من به یه مسئله ای برخوردم. ببخشید اینجا می نویسم اما خیلی حیاتیه. لطفا کمک کنید. :( هفته ی بعد مصاحبه دارم. تاریخ اتمام دوره ی لیسانسم رو تو فرم ها اشتباه نوشتم. حالا چی کار کنم؟ ایمیل بزنم به کی سی سی یا لازم نیست؟ باید دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه از دانشگاه نامه ی اشتغال به تحصیل گرفتم بعد حواسم اصلا به این تاریخی که تو فرم ها نوشتم نبود. شاید بتونم تاریخ نامه رو به دانشگاه بگم عوض کنن اما پدرم می گه اون چیزی که درسته رو بنویس. حالا لطفا منو راهنمایی کنید چی کار کنم بهتره.
یه چیز دیگه هم که هست تو فرم ها ترجمه ی "مدرسه نمونه مردمی امام خمینی" رو نوشتم expatriate school. این چیزیه مترجم مدرسه نوشته بود تو ترجمه ی موقت. اما بعد که فرستادم واسه ترجمه عینا اون جمله رو ترجمه کرده. حالا اینم باید خبر بدم؟ می ترسم دیر باشه دیگه بعد پوینت منفی حساب بیاد. ممنون می شم راهنمایی کنید.

در مورد تاریخ ها زیاد حساس نیستند. روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بگید تصحیحش کنه

در مورد نام مدرسه هم، اونا همون چیزی مه دارلترجمه نوشته رو قبول میکنند. به اینکه چه معادل های دیگه ای میتونه داشته باشه کاری ندارن
مرسی از جوابتون. یعنی لازم نیست برای تاریخ ایمیل بدم به سفارت؟
برای ترجمه چی؟ لازمه توضیح بدم بگم جفتش یکیه فقط ترجمه ش متفاوته؟

نه ایمیل لازم نیست. روز مصاحبه تصحیحش کنید.
در مورد نام مدرسه هم بهش بگید و بگید توی ترجمه درسته. به هرحال ترجمه موثق تره و راحت تر بهش استناد میکنند
خیلی ممنونم خیلی لطف کردید :)
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2012 - توسط missi - 2012-06-14 ساعت 13:14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان