2012-06-21 ساعت 01:03
(2012-06-20 ساعت 03:48)ehsan99 نوشته: دوست عزيز پس مثلا ممکنه يه ويزای يک ماهه يا بقول شما سه ماهه بدن اما زمان ورود معلوم ميشه که من نهايتا چقدر ميتونم بمونم.درسته؟
کنفرانس من 3 روزست اما حتی اگه دو هفته اي هم بهم بدن خوبه ...من ميترسم نکنه يه ويزايی باشه که روز قبل کنفرانس بتونم برم و فردای کنفرانس هم مجبور باشم بيام بيرون...آيا ممکنه اينجوری ويزا بدن يا مينمم دو هفتست ?
نه، ببینید مفهوم ویزای 3ماهه به این معنی هستش که مثلا اگه به شما ویزای سه ماهه بدن یعنی شما حداکثر تا 3ماه آینده باید وارد آمریکا شده باشید و مثلا اگه 3ماهو 1روز بعد از تاریخ صدور ویزا بخواهید برید، دیگه ویزاتون باطله. این کلمه ویزای چندماهه به این مفهومه. معمولا هم ویزا 3 یا 4 ماهه هستش و فرصت دارید طی 3 یا 4 ماه آینده از ویزاتون استفاده کنید.
ولی مدت زمانیو که میتونید توی آمریکا بمونید آفیسر فرودگاه تعیین میکنه که معمولا به همه 6 ماه یا 3 ماهو میدن.
در مورد ویزاتون هم هروقت صادر بشه شما تا 3 ماه فرصت دارید ازش استفاده کنید مگر اینکه توی سفارت بگن ویزاتون 2 هفته ایه که بعید میدونم. و دراینصورت یعنی طی 2 هفته آینده باید رفته باشید. وقتی هم رفتید آفیسر فرودگاه صددرصد مدت زمان موندن شما رو 2،3 روز نمیزنه واستون. حداقلش اینه که 3 ماه واستون بزنه. مگراینکه چون بخاطر کنفرانس دارید میرید و اگه احیانا موضوع کنفرانس موضوع حساسی باشه، احتمال خیلی کمی هست که کمتر از 3 ماه واستون بزنه. ولی قطعا 2،3 روز نمیزنه. مطمئن باشید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی