2012-06-22 ساعت 21:30
نمایش شماره ها دارای هیچ ترتیب خاصی نیست...در مرحله اول باجه مورد نظر از شما میخواهد که اگر موردی هست که نیاز به تصحیح میباشد انجام دهید....در مرحله دوم شماره شما جهت انگشت نگاری اعلام میشود که ابتدا 4 انگشت دست چپ و سپس 4 انگشت دست راست و در انتها دو شصت به طور همزمان.
مرحله 3 ساده ترین مرحله (دریافت پول)
مرحله 4 مصاحبه میباشد....دوستان من به شخصه تا قبل از ورود به سفارت استرس شدیدی داشتم ولی به محض ورود به آن جو کلیه استرس ها بر طرف میشود پس به خود استرس بی مورد وارد نکنید (هرچند نمیشه)!!
18 JUN سفارت شلوغ بود به همین دلیل پس ازگذراندن 3 مرحله مصاحبه من و یک سری از دوستان به 2 بعدازظهر واگذار شد.. به دلیل معافی مصاحبه من بیشتر روی موضوع شغل متمرکز بود و سر انجام پس از 3 دقیقه مصاحبه برگه آّبی را دریافت کردم و به انتظار آینده میمانم.
خوشحال هستم که تجربه این سفر را در اختیار دوستان قرار میدهم.
مرحله 3 ساده ترین مرحله (دریافت پول)
مرحله 4 مصاحبه میباشد....دوستان من به شخصه تا قبل از ورود به سفارت استرس شدیدی داشتم ولی به محض ورود به آن جو کلیه استرس ها بر طرف میشود پس به خود استرس بی مورد وارد نکنید (هرچند نمیشه)!!
18 JUN سفارت شلوغ بود به همین دلیل پس ازگذراندن 3 مرحله مصاحبه من و یک سری از دوستان به 2 بعدازظهر واگذار شد.. به دلیل معافی مصاحبه من بیشتر روی موضوع شغل متمرکز بود و سر انجام پس از 3 دقیقه مصاحبه برگه آّبی را دریافت کردم و به انتظار آینده میمانم.
خوشحال هستم که تجربه این سفر را در اختیار دوستان قرار میدهم.