(2012-06-21 ساعت 15:11)frozen mind نوشته: رویا خانم مبارک باشه!----------------------------------------------------------------------------------
به قول بزرگترها: ایشاللا پای هم پیر شین!
فرزن مایند عزیز ، دوست خوب و هموطن عزیزم ، از شما بی نهایت تشکر میکنم به خاطره آرزوی خوبی که برای من کردین. از تک تک دوستهای گلم که زیر کامنت من اسماشون هست
(rahbar، negi، oxin133، Hediyeh، frozen mind، alireza62، elahenadafy2، girl)، صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم که همگی شاد ، سلامت و خوشبخت باشین . خواستم که شما هم در این شادی من سهیم باشین . به امید شنیدن خبرهای خوب از همهٔ شما . باز هم ممنونم
(2012-06-21 ساعت 20:07)elahenadafy2 نوشته:(2012-06-21 ساعت 10:56)*ROYA* نوشته: ****************سلام دوستهای خوبم، من دیروز بعد از دو ماه اومدن با ویزای نامزدی به آمریکا ، ساعت ۹:۳۵ صبح در سیتی حال شهر سن دیه گو عقد کردم. امیدوارم که یه روز تک تک شما اینجا از شاد و خوشبختیتون بنویسید و همه با دلی خوش و خاطری آسوده به اینجا قدم بذارین . دوستتون دارم و خواستم که شما هم در شادی من سهیم باشین . برای من دعا کنید تا خوشبخت بشم .**************
رویا جان هرچند ذهنیت خوبی نسبت به من نداری ولی امیدوارم خوشبخت بشی. دعا کن کار ما هم زودتر درست بشه.
-------------
الهه جان ، دوست خوبم ، چرا فکر میکنی که من ذهنیت بدی دارم به شما. هم تو و هم تک تک دخترهای ایرانی، خواهرهای گل من هستین . عزیزم اینو بدون که همهٔ ادمها ممکنه در قضاوتشون گاهی دچار مشکل بشن و اشتباه کنن. من صمیمانه برای تو آرزوی شادی، خوشبختی میکنم و امیدوارم که به زودی بخونم که ویزاتو گرفتی و با دلی خوش ، در نهایت شادی داری به آمریکا میایی. اینجا هم که اومدی اینو بدون که خواهری به نم رویا داری که اگر هر کاری داشته باشی برات با جون و دل انجا م میدم . امیدوارم که همیشه شاد باشی دوست من و از تو ممنونم بخاطر آرزوی قشنگی که برای من داشتی. شاد باشی