(2012-06-24 ساعت 11:31)aziking نوشته:دوست عزيزم(2012-06-24 ساعت 09:43)armanbala نوشته: اين داستان كه مينويسم حقيقي هست و فكر نكنيد كتاب آليس در سرزمين عجايب را ميخوانيدسلام
بنده روز دوم ورودم به آمريكا رفتم ديلرشيپ شورلت
زماني كه خيلي جوانتر بودم يك شورلت نوا داشتم كه بعد از آن ده ها ماشين خريدم ولي هيچيك مزه آن را نميداد
بنابراين عليرغم توصيه همه به ماشين هاي ژاپني رفتم كه يك شورلت به قول قديم آمريكايي ببينم نه بگيرم
ساعت هفتو نيم عصر روز شنبه كه امروز باشد همينكه وارد محوطه شدم يك پسر جوان سياه پوست با كمال احترام به ما گفت كمكي ميتواند بكند؟
گفتم ماشين ها را ميخوام چك كنم
منو برد يه جايي كه شايد هزاران شورلت بود از اندازه ريو گرفته تا تريلي چنديم محور
ما هم كه قبلش مطالعاتي داشتيم دو تا مدلو خواستيم نشون بده
سويچ هر دو رو داد و گفت بفرماييد تست كنيد
ما هم مثل خنگها نگاهي به داخل انداختيم گفتيم مرسي ديدم پسره خيره شد به من
فكر كنم ميگفت خدايا اينا ديگه كي هستن ميان اين مملكت
خلاصه به ما گفت يو كن درايو ايت
ما هم درايو كرديم
گفت ميخواين گفتم آره ولي من چك نياوردم و از دبيت كارد هم بيش از سه هزار تا نميشه ورداشت
گفت نو پرابلم!!!!!
گفتم بابا دارم ميگم پول نميتونم پرداخت كنم فردا هم كه تعطيله
گفت اشكالي نداره
با چانه زني ايراني نزديك هزار دلار ازش تخفيف گرفتم حتما در مورد ماشين چنه زني را فراموش نكنيد
ايشون تا ساعت ١٠/٣٠ بدون كوچكترين ناراحتي كارهاي مرا انجام داد حتي بيمه ماشين را با كلي شركت بيمه با تلفن صحبت كرد تا يكي گفت كه با گواهينامه بين المللي انجام ميدهد
قسمت آخرش جالب بود
ماشين صفر كيلومتر شورلت را داد دستم گفت برويد دوشنبه صبح بياييد پولشو بدهيد
فقط براي سه هزار تا شماره دبيت كارت مرا وارد فرم كرد
لازم به ياد آوري هست بنده چهل و هشت ساعت پيش وارد اين مملكت شده بودم و حتي كارتم دبيت بود و اصلا چك نكرد كه پولي دارد يانه
خلاصه ساعت يازده شب( از ساعت هفت و نيم ) با من بود كركره ها رو كشيد پايين ديدم تو اون فاصله داده ماشينو شستن و به لاستيكاش واكس زدن و سويچ ها رو به من داد و با لبخند گفت welcome to the United States!!
ممنون از همه اطلاعات خوبتون
اگه میشه بگید قیمت های ماشین صفری که رو اینترنت هست با قیمت فروشگاه یکی بود ؟؟؟؟اگه نه حدودا چقدر فرقشون بود؟؟
و چند درصد از قیمت ماشین حدودا پول بیمه اش شد..
شما با دبیت کارت های مستر و ویزایی که تو ایران میشه تهیه کرد رفته بودین حرید یا با دبیت بانک های امرکایی؟؟؟
ممنون
قيمت ها تقريبا يكسان هست
اينجا در اينترنت ماشين را از روي يك base قيمت ميزارن
بعدش آپشن هاش اضافه ميشه و قيمتش بالا ميره cars.com رو ببينيد
بيمه براي هر ماه حدودا ٩١ دلار از شركت geico.com كه با گواهينامه بين الملل قبول كرد بيمه كنه
روز اول ميريد بانك همه پولاتونو ميريزيد كه يك دبيت كارت موقت بهتون ميدن و ميتونيد همه جا اونو خرج كنيد تا يك هفته هم گفت كه كارت اصلي پست ميشه در خونه
(2012-06-24 ساعت 17:42)ronmony نوشته:قيمتش ١٩٢٩٠ دلار بود شورلت كروز صفر مدل ٢٠١٢(2012-06-24 ساعت 09:43)armanbala نوشته: اين داستان كه مينويسم حقيقي هست و فكر نكنيد كتاب آليس در سرزمين عجايب را ميخوانيد++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بنده روز دوم ورودم به آمريكا رفتم ديلرشيپ شورلت
زماني كه خيلي جوانتر بودم يك شورلت نوا داشتم كه بعد از آن ده ها ماشين خريدم ولي هيچيك مزه آن را نميداد
بنابراين عليرغم توصيه همه به ماشين هاي ژاپني رفتم كه يك شورلت به قول قديم آمريكايي ببينم نه بگيرم
ساعت هفتو نيم عصر روز شنبه كه امروز باشد همينكه وارد محوطه شدم يك پسر جوان سياه پوست با كمال احترام به ما گفت كمكي ميتواند بكند؟
گفتم ماشين ها را ميخوام چك كنم
قسمت آخرش جالب بود
ماشين صفر كيلومتر شورلت را داد دستم گفت برويد دوشنبه صبح بياييد پولشو بدهيد
فقط براي سه هزار تا شماره دبيت كارت مرا وارد فرم كرد
لازم به ياد آوري هست بنده چهل و هشت ساعت پيش وارد اين مملكت شده بودم و حتي كارتم دبيت بود و اصلا چك نكرد كه پولي دارد يانه
خلاصه ساعت يازده شب( از ساعت هفت و نيم ) با من بود كركره ها رو كشيد پايين ديدم تو اون فاصله داده ماشينو شستن و به لاستيكاش واكس زدن و سويچ ها رو به من داد و با لبخند گفت welcome to the United States!!
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید کاملتر توضیح بدین. قیمت نهایی؟ مدل ماشین و سال ساخت ( گفتین صفر بوده؟) کارت دبیت رو کی و کجا گرفتین؟ آدرس این فروشگاه یا سایتش ؟ آیا نقدی حساب کرد یا اقساط؟
خلاصه توضیحات کامل شما خیلی به ما کمک میکنه. ممنون
بعد از چانه زني شد ١٨٠٥٠ دلار!!
١٦١٠ دلار تكس جمعا ١٩٦٦٠ دلار
٥٢٠ دلار هم بيمه شش ماهه كه قرار شد ماهيانه نود تا بدهيم
در آمريكا يكي از نمايندگي هاي شورلت mac haik هست كه من اونجا رفتم در هيوستون در منطقه آي تن
عزيزم تازه واردها نميتوانند قسطي بخرند بايد كرديت داشته باشند كه طول ميكشه
سوالي بود در خدمتم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢