(2012-06-25 ساعت 00:20)smmyp نوشته: سلام، مصاحبه من دو هفته بعد است. با توجه به مطالبی که در مهاجرسرا راجع به دکتر اونگان خوندم تصمیم گرفتم برم استانبول. مسلما برای خانواده ها رفتن به آنکارا بهتره هم از لحاظ هزینه هم دردسر جابجایی. در مورد خودم فقط میتونم بگم چون تنها بودم و استانبول رو هم ندیده بودم اینکار رو کردم. در عین حال راضیم. تجربه خوبی بود. برخورد پرسنل بیمارستان هم عالی و مودبانه و سروقت بود. ولی اگر رفتید استانبول هتل تایم نزدیکترین جا به اونجاست. من سه ساعت داشتم اون اطراف رو اسکن میکردم با پای پیاده و کوچه به کوچه
ما هم تصمیم داریم برای مدیکال بریم استانبول، کلا استانبول خیلی دیدنیه و حیفه آدم تا آنکارا بره، به استانبول سر نزنه. ما بلیط را جوری گرفتیم که اول میریم استانبول، بعد از اونجا میریم آنکارا برای مصاحبه. راستش الان پشیمونم که چرا بعد از مصاحبه چند روز آنکارا میمونیم، اگه بلیط برگشت را از آنکارا به تهران نگرفته بودیم میتونستیم بلافاصله بعد از مصاحبه برگردیم استانبول و برای ویزا هم آدرس هتل تو استانبول بدیم. ولی خوب دیدن آنکارا هم تجربه ای میشه برای خودش. راستی شما که مصاحبتون دو هفته دیگه است،دیگه برای چی بعد از بیمارستان با اتوبوس رفتین تا آنکارا؟
یک سؤال دیگه، مگه هتل تایم همین نیست که تو اردو جادسیه؟ (نقشه) ؟ این که به نظر میاد خیلی با بیمارستان که نزدیک عثمان بیه فاصله داشته باشه (نقشه)؟به نظرتون هتل تو تقسیم بگیریم بهتر نیست؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep