2012-06-27 ساعت 16:38
(2012-06-27 ساعت 00:38)jahan_roone نوشته:دوست عزيزم(2012-06-26 ساعت 17:24)anikoo نوشته: سلام به همه عزیزان
ما همچنان در شوک هستیم که چرا آبی گرفتیم و همش ار خودمون سوال مبکنبم که افیسر کیست و قوانین چیست؟ از اونجایی که ما و ترکیه های نازنین با هم فرق چندانی در انسان بودن نداریم پس چه چیزی ما رو از هم متمایز میکنه.اصلا نمیگم که امیدوار بودم به یک ضرب بودن اما حقیقت برگه آبی چیه؟و اون آفیسر (که هم سن ما هم بود ) قدرت قضاوت داره در مورد سرنوشت ما آیا حتی یک بار هم پرونده ما رو مطالعه کرده؟ جالب اینجاس که تمام آنچه فرستاده بودیم رو داخل مدارک ( Additional document ) گذاشته بود و تنها چیزی که برای خودش نگه داشت لیسانس و برکه حساب مالی.حالا بفرما ما رو اف بی ای چک کن!!! اونم مایی که نه کار داشتیم و نه ارتباط به جایی.و اخیرا هم سو پیشینه ما رو از پلیس (یکی از کشورهای اروپایی) بصورت مستفیم گرفته بودن.
حالا واقعا چه چیزی تو کله اون اقای ریش حنایی میگذزه نمی دونم ولی گاهی برای اینکه همکارای دیگه هم یه نونی بهشون برسه میگه بذار ویزا ندم که بچه ها بیکار نمونن و مشغول بروکراسی باشن.تازه مسئولیت این همه مدراک به من چه!؟ والا
خلاصه با کلی دلخوری سلام به منتظران و امیدوارن مهاجرسرایی.
اون ریش حنایی با اون لبخند احمقانه اش کلا 3 دقیقه نشد که برگه آبی به ما داد. جوابهای ما تاثیری نداره و به نظر من اصلا پرونده و مدارک رو هم ندیده بود.
ولی تبعیض خیلی زشته خیلی غیر انسانیه. که هممون اونجا در مقایسه با ترکها دیدیم. البته چون من کرد هستم برام آشنا بود. تا دوستان ما رو کمی دریابند!!
اصلا در مورد آمريكايي ها اينجوري فكر نكنيد
شايد من هم وقتي ايران بودم اين تصور رو داشتم ولي اينجا تنها چيزي كه اصلا و ابدا وجود نداره تبعيض هست
اينها آدمهاي بسيار با كلاس و با فرهنگي هستند كه تا حد بيش از توانشون در فكر كمك كردن و حل مشكلات شما رو دارند در اين مملكت هيچ مشكلي نيست كه براش راه حلي نباشه
احترام گذاشتن و انجام و پيگيري كارها مهمترين تفاوتي هست كه احساس خواهيد كرد
مثال بزنم
اينجا روز اول من حساب باز كردم و روز دوم ماشين خريدم و روز سوم چند تا خونه براي اجاره پيدا كردم
به نظر شما آيا يك افغاني در مملكت ما اصلا ميتواند حساب باز كند؟
آيا ميتواند ماشين بخرد؟ اونم به نام خودش بدون گواهينامه وبدون شماره ملي ؟؟ اونم در بدو ورود بدون كار و شغل و در آمد؟؟
اين آدمها يك سيستم بسيار محكم و تعريف شده اي دارند كه بايد در آن كاتگوري پيش رفت و خارج از آن بايد سعي كرد كه هماهنگ شد و مثل ما نيستند كه هر اداره اي و هر ارگاني براي خودش يه قانون بزاره
مثلا همين ارز مسافري من رفتم گفتند فقط بانك ملي ملت سامان
رفتم ملي گفت ويزات مهاجرتيه
رفتم ملت گفت ما زيارتي ميديم و فقط روزهاي شنبه ساعت ٩ تا ١٢!!!
رفتم يه ملي ديگه گفت ويزات سه ماه و ده روزه هست
رفتم سامان به هيچ چي نگاه هم نكرد ارزو داد كلي هم از من تشكر كرد شايد اون روز روز عروسي اون كارمند بود!!!
ولي اينجا
ميري بانك آمريكا چه يه دلار داشته باشي چه يه ميليون كارمند مربوطه دو ساعت برات وقت ميزاره
همه چيزو توضيح ميده
تفاوتهاي حسابها رو ميگه
همون جا بهت كارت ميده
چك موقت ميده تا چك اصلي بياد در خونه
و و و
اون آفيسر كه از شما سوال كرده يكبار به يكي از اين دوستان گفته بود كار آفيسر اين هست كه تشخيص دهد شما مستحق دريافت ويزا هستيد يا نه سواد داريد يا نه كار بلديد يا نه پول داريد و ميتونيد خودتونو در سال اول در آمريكا بگردونيد يا نه صداقت داريد يا نه
اگر مستحق هستيد بايد برويد در سيستمشان
سيستمشان اين هست كه اگه يكي كار داشته باشه سربازي رفته باشه ايراني باشه و چند شاخص ديگه بايد بره توي سيستم بررسي اين چيزهايي هست كه در سايتشون هم اومده
براي ما زندگي در آمريكا براي اوايل كمي سخت هست از اين جهت كه تفكر و سيستم زندگي ما كاملا با سيستم اينها متفاوت و حتي ميتونم بگم كاملا برعكس هست
اينجا ميگن فلان خريد شما را ٤ تا ٥ روز كاري برايتان مي آوريم ولي فرداش ميارن!!
در ايران من يك سي دي از اينترنت خريدم قرار بود تا سه روز بياد بيست روز بعد كلي با دعوا و پيگيري اومد اونم خراب بود چند روز پيگري كردم گفتن ميفرستيم كه هيچوقت نيومد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢