کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به عزيزان ....
خب از حدوداي ١٠ شب پريشب فكر كنم بايد تعريف كنم كه زديم بيرون براي انكارا گردي و رفتيم ميدان كيزيلاي ... براي رفتو امد از gps موبايل خيلي راحت همه جا مي تونيد بريد ... من هرجايي كه به نظرم خوب بود هم بوك مارك مي كردم كه اگه خواستم برم دوباره بتونمBig Grin.... براي كساني كه دنبال حركات موزون هستن !!بگم كه دوشنبه كه اول هفته ميشه تركا زود مي خوابن...Big Grinبراي چهارشنبه ، به بعد ... Scape , oro , if جاهاي خوبشه!! كه ما هنوز نرفتيم  اينا رو فعلا بوك مارك كردم..... خلاصه برگشتيم طرفاي ساعت ١١ تو همون  كوچه پس كوچه هاي نزديك هتل كه پر بار و  كافه است تا ساعت تقريبا ١ نشستيم كه خيلي خوب بود.... حركت به سمت هتل .... البته تو راه صدف سياها رو همون ١ لير زديم ...كه تجربه بدي نبود خيلي خاص هم نبود. هتل خوابيديم صبح رفتيم توي خ تونالي باز نزديك هتل     هست ..... كه همه چيز هست خشك شويي ، كافي نت ، سوپر ، ميوه فروشي و.... يه مقدار لير خريديم ..براي خريد لير بانك ها بيشترين ريت رو به شما ميدن البته بايد پاسپورت داشته باشين ، حدود ٥ كروش كه البته خيلي نميشه صرافي هم كه همونجا تو تونالي جادسي ( جادسي همون خيابون) هست . بعدشم رفتيم انكامال كه خب مال بزرگ و خوبيه هر چي بچرخين بازم كمه .... ساعت ٢:٣٠ من تنها راه افتادم براي شناسايي سفارت و جواب دكتر .... جوابهارو گرفتم و برگشتم انكامال به همسر گرام ملحق شدم و  ساعت ٥ هم همونجا سينما رفتيم كه تجربه بدي نبود  ولي خيلي گرون بود حدود ٣٢ درومد البته ٤ تاش ماله عينكهاي 3dش بود....ازونجا هم اومديم هتل يكم استراحت و بعدش رفتيم به كيزيلاي تا ساعتهاي ١٠ هم اونجا چرخيديم بايد مي رفتيم هتل صبح براي حمله به سفارت اماده شيمBig Grin....شب هم با بچه ها قرار گذاشتيم هركي زودتر بيدار شد بقيه رو بيدار كنه.....
صبح ساعت ٦:٣٠ شايرا جان زنگ زد اتاق و ديديم اون حمله رو قبل از دستور شروع كرده....Big Grin... خلاصه پريديم پايين و صبحونه رو زديم تاكسي به سمت سفارت..... اونجا هم frz61 اومدو بعد از حدود نيم ساعت در سفارت باز شد و صفها تشكيل شد اول يه ماموري اومد پاس ها رو جمع كرد بعد صدا كردن، اسم ما رو هم اول خوندن .... اقا رفتيم تو هيچكس نبود Big Grin... هنوز جارو برقي روشن بود داشتن جارو ميكشيدن .... خلاصه نقصي مداركو پولو بعدم مصاحبه.... ريش قرمزي با هدفون گندش سنم پرسيد و بعدش گفت فرم ١٨١٠ رو براچي امضا كردين ؟ گفتم خودتون ديروز فرستادين ! گفت يعني به ايميلتون چسبيده بود؟ Big Grin گفتم بعله به ايميلم چسبيده بود!! خلاصه ميكروفون قطع كرد و با همكارش صحبت كرد ... وگفت اينو شما لازم ندارين مربوط به شما نميشه!!!! بعد گفت شما خيلي دقيق هستين !!! كلا راجع به كارم سوال كرد و خدمت رو گفت چرا معاف شدي؟ منم گفتم خريدم!!! پرسيد چند خريدي؟ منم گفتم . .......همين! گفت پاسهاي شما اينجا ميمونه بعد يه كارت كوچولو سفيد دراورد و داد به ما رفتيم ups كارت هتل داديم ٣٤ تا هم داديم با دوستان خداحافظي كرديم و اومديم بيرون !!..... برگشتيم هتل و با anikoo عزيز رفتم تركيش كه بليطارو عوض كنيم ديدم قيمتهاش خيلي فضاييه پس بليط رو بي خيال شديم فعلا ......ماهان هم هرروز به تران از استانبول پرواز داره ..... تصميم گرفتم ويزام اومد از ترمينال aiśte كه هر ساعت به استانبول اتوبوس داره حركت كنم و اونجا بپرم به تهران......ديگه اومدم هتل وشايرا و خونواده محترمشون رو ديديم و گپي زديم و رفتيم باسه استراحت......... ساعت ٦ هم با بچه ها رفتيم چپا مال كه خيلي خوب بود .........شب هم كه تو تراس هتل دورهمي را انداختيم كه از همش بهتر بود تا ساعتهاي ٣ دور هم بوديمTongue....براي بچه هايي كه مصاحبه دارن توصيه مي كنم يه هتلي رو تو استانبول نشون كنن و ادرسشو با خودشون ببرن سفارت .... برا ويزا ادرس اونجا رو بدن و بعد مصاحبه با اتوبوس برن استانبول كه هم جادش خوبه هم جاهاي ديدني زياد داره هم هتلش ارزون تره وقتشون خوب پر ميشه......ايشالله سري بعد ويزا خواستيم اينكارو مي كنيمBig Grin......
كلا مصاحبه فرماليته است فقط ميخوان شما رو ببنن و اصل مداركو...
من تو فرمام اشتباه داشتم حتي تاريخ خدمتم رو ١٠ سال اشتباه زده بودم برا خدمت yes زده بودم كه چون معاف شده بودم تو فرمايي كه شب مصاحبه پرينت كرده بودم no زدم اصلا نپرسيد. براي شغل خانه دارn/a زده بودم ...مدرك پيش دانشگاهي رو داده بودم ، در حالي كه زده بودم فوق ديپلم+ دانشجو ، كارت موقت دانشجوييم رو ترجمه كرده بودم ..... كلا فقط چيزايي كه خواسته بود رو ارائه دادم نه بيشتر...تمكن مالي بانك سامان فقط براي خودم تنها گرفتم حدود ٥٠ م .... هيچ برگه ابي رو هم از اول توپرونده و دورو برش نديدم....!!
سوالي بود با كمال ميل در خدمتم.. از همه دوستان مهاجرسرايي ممنونم كه اطلاعات خوبي رو در اختيارم گذاشتن كه خيلي ارزشمند بود برام .....انشالله بتونم با كمك به دوستان تازه وارد جبران كنم.
.....
همين الانم از لابي زنگ زدن ups اومد پاسامون رو دادن ... Big Grin ... كمتر از ٢٤ ساعت !!!ميخوايم حركت كنيم به استانبول....
since 2012

پیام‌های این موضوع
سفرنامه من - توسط ARazmi - 2011-11-03 ساعت 16:26
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط maka2 - 2012-06-28 ساعت 13:24

کاربران در حال بازدید این موضوع: