(2012-07-04 ساعت 09:41)SH1A2R3 نوشته:بخاطر ارزون بودن ... چون من تا جا بیافتم ، یکم زمان لازم دارم و با سرمایه کم من بهتر بود که یه جای ارزون را انتخاب میکردم که بیشتر دوام بیارم ... امیدوارم که استنباطم درست از آب دربیاد(2012-07-04 ساعت 02:51)ghorbat نوشته:خب حالا چرا فلوریدا؟(2012-07-03 ساعت 23:32)Saina نوشته: سلام دوست عزیز
برای گرین کارت فرمی باید پر کرد؟
عزیزم ما فقط در اداره سوشیال یه فرم پر کردیم و بما گفت که با همین فرم پروسه گرین کارتتون هم چاری میشه !!! انشااله که بشه !!و گفت که پروسه مربوط به صدور گرین کارت شما مربوط به اداره ما نیست و مربوط به اداره ایمیگریشن هست و یه فرم هم ازش گرفتیم که آدرس اداره مهاجرت توش بود ولی باز دوستان با تجربه تر بهتر میتونن نظر بدن .
(2012-07-04 ساعت 00:51)SH1A2R3 نوشته: قربت جان میشه بفرمایین چرا نیو یورک رو انتخاب کردین برادر؟سلام عزیز برادربابا دلمون براتون تنگ شده بود !! دل انگیز ما فقط از طریق فرودگاه نیو یرک وارد آمریکا شدیم و الان در ایالت فلوریدای بلاد کفر هستیم .
خونه گرفتین یا نه؟
دوستانی که رفتن اگه ویزا گرفتیم ایا میشه همراه قبل از برنده اصلی وارد خاک کفار بشه یا باید با هم برن؟

(2012-07-04 ساعت 13:16)MAHDI2012 نوشته:برادر ما فعلاً در فلوریدا هستیم .(2012-07-03 ساعت 16:06)ghorbat نوشته:(2012-07-03 ساعت 11:06)علیرضا م نوشته: ghorbatجان باتبریک اجلال نزول شما وخانواده محترم دربالادکفر،تمام موضوعات مهم رو با انشای بسیارزیبایی نوشتید.ضمن تشکرلطفا اگه موارددیگری هم هست دریغ نفرماییدممنونم دوست عزیز ، چشم برادر دل انگیز !! من خودم چون واقعاً هیچ آشنایی را اینجا ندارم و به امید خدا راهی این بلاد کفر شدم . دوست دارم شرح وقایع را برای دوستان بگم ، شاید در میان دوستان کسانی باشن مثل من که هیچ کسی را اینجا ندارن و این مطالب باعث دلگرمیشون بشه که بدون آشنا هم میشه اینجا زندگی را استارت زد ( هر چند که وجود آشنا و دوست وارد در ابتدای کار خیلی کمک بزرگی هست !!! ) تا حالا که خداروشکر خوب پیش رفته ، تا ببینیم بعد از این چطوره !!
ضمن تبریک کدام ایالت تشریف دارید؟؟؟
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!