2012-07-05 ساعت 00:55
(2012-07-05 ساعت 00:06)afs نوشته: امیرجان حق باشماست. حتی من مدت هاست به این فکر می کنم تخصص برنامه نویسی پلتفرم های موبایل (ترجیحا iOS) رو دنبال کنم. وقتی ایران باشی شاید زیاد چشم انداز مالی خوبی نداشته باشه اما وقتی اون طرف باشی به نظر من یکی از بهترین راه های کسب درآمد اون هم تو مدل Self Employment هست. یک کامپیوتر می خواهد، تخصص و خلاقیت. درآمد اون هم ماهانه با چک به شما پرداخت می شه. شاید عجیب باشه اما حتی دارم به عنوان پلن A برای گذر کردن از زمان بیکاری بهش فکر می کنم.
البته روی کاغذ سادست اما در عمل مثل هرکار دیگه تجربه می خواد. این رو بابت این که گفتید برنامه نویس یکی دو تا تکنولوژی جدید رو یاد بگیره گفتم. من حتی می خواستم این موضوع رو توی تاپیک ایده های شغلی مطرح کنم اما متاسفانه به نظرم برخی از دوستان اونجا واقعا کارکردن رو دارند سخت می کنند. (شایدم من اشتباه می کنم و واقعا سخته!)
اما در مورد آپارتمان اتفاقا بحثش شد. گفتن یک سری اپارتمان های دوبلکس هست که یه جورایی می شه دوتا خانواده به صورت مجزا توش زندگی کنند. چون بحث خرید خونه شد این رو گفتن که می شه با حدود 150K یکی از این ها خرید کرد و نصفش رو اجاره داد و یک درآمدی از این راه داشت. هرچند نظرشون این بود بدون Mortgage خرید کردن شاید باعث ضرر کردن تازه واردها بشه.
البته هنوز سرچ نکردم کلا ببینم این آپارتمان ها هستند، نیستند، کجا پیدا می شند ...
پ.ن: کاش یه بارون می زد، اینجا این قدر هوا گرم شده که حتی نمی چسبه بری دوچرخه سواری، بریم سیاتل یکم بارون بخوریم!
میدونم کمی دارم از موضوع تاپیک دور میشم، اما چون ممکنه برای بعضی از دوستان که میخوان سیاتل برند و با ما هم حرفه باشند، مفید باشه عرض میکنم؛ در مورد iOS:
من بعد از اومدن iOS 4 پکیچ دولاپرش رو دانلود کردم، البته تا سال قبلش رایگان بود اما اون سال پولی شده بود! خیلی نبود پولش و من میخواستم بخرم، اما عجله نکردم و اول نسخه کپی گیر آوردم.
برای نصب نیاز به سیستم عامل Mac داشت که اونرو هم دانلود کرده بودم و روی ویرچوال ماشین نصب داشتم. اما بازهم یه آی دی قلابی توی اپل ساختم که کپی بودن سیستم عاملم لو نره، چون من کردیت کارت دارم و به اپل آی دی واقعیم متصله.
خلاصه رسیدم به اینجا که اصلا به این آسونیها بدون داشتن یه آی دی واقعی و پرداخت سالیانه 30 دلار بابت developer شدن، نمیشه کار رو شروع کرد. همه اینها مستلزم داشتن یک مک واقعی بود (که میدونم شما داری!) و چند تا دیوایس واقعی برای تست نهایی (تست خارج از Emulator) و یک خیال راحت برای اینکه نخوای هر لحظه به فکر تحریم باشی و نداشتن جا و اقامت واقعی یه کشور مجاز که بتونی مالیات بدی بابت کارهات و ... که این کار واقعا دست و پاگیریهای خودشو داره و در کل باید خیلی قانونی کار کرد تا بشه به پول رسید.
اما در این مورد برات بگم که دوستای من که اروپا یا آمریکا هستند معتقدند که چنین کاری نمیتونه صد در صد درآمد آدم رو تأمین کنه. بلکه بعنوان کار دوم باید روش حساب کرد. مگر اینکه اینقدر شانس بیاری و ایده خیلی خوب و تکی هم داده باشی که اپلیکیشن یک دلاریت مثلا دو میلیون بار دانلود بشه که 70% اون میشه مال تو و 30% برای اپل. مالیات هم ازش کم کنی حداقل 1 میلیون برات میمونه. اما اپ های اینچنینی خیلی نادرن و غیر قابل پیش بینی.
میشه این کار رو کرد و حتی در مورد همکاری من پایه ام.
به این تکنولوژیها هم فکر کن:
HTML5 و مالتی پلتفرم برای smart phone و tablet pc. یعنی یک اپلیکیشن برای همه اینها! شنیدم بد جوری اونجا مد شده!
شنیدم Java هم خیلی طرفدار داره، اما شخصا خیلی از جاوا بدم میاد و خیلی هم وارد نیستم.
دیگه اینکه جایی که head office مایکروسافت باشه، باید به پدیده های جدید مایکروسافت که با سرعت به جلو میتازند هم اهمیت داد: ASP .Net MVC 4 (مخصوصا با #C) که البته برای اون مالتی پلتفرمی که چند خط بالاتر هم گفتم امکانات جالبی گذاشته.
از دوستان دیگه معذرت میخوام که پست بنده با تخصصشون ارتباطی نداره.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill