2012-07-05 ساعت 13:35
(2012-07-05 ساعت 11:44)omidooo نوشته: دوستان گرامیامید جان،
بازم سلام
راستش فقط میخواستم بگم که امروز هوا اساسی گرم بود. تا روزای آینده چی بشه خدا میدونه.
به قول کاوشگرنت عزیز میتونید هوای شیکاگو رو با شمال خودمون مقایسه کنید ولی با این تفاوت که سرماش
یه کمی سردتر و گرماش هم یه کمی گرم تر.
امروز برای اولین بار تو شیکاگو 100 درجه فارنهایت که فکر میکنم یه چیزی حدود 36 درجه سانتی گراد بشه
رو دیدم.
شاید بگید خب اینکه گرمایی نیست و تهران و خیلی جاهای دیگه از ایران دما از این بیشتره.
آره خب راست میگید ولی باور کنید برا بچه هایی که مثه من تو سردسیر بزرگ شدن قضیه
متفاوته.
منم بر این باورم که گرماش قابل تحمله ولی باید توجه کنید که رطوبت هوا هم بالا بود امروز.
راستی همین طور که میدونید 4 ژولای روز استقلال آمریکاست و کلی جشن برپا بود.
امروز سر کار بودم و نشد زیاد برم بیرون ولی خب به قول شاعر:
گر آب دریا را نتوان کشید
هم به قدر تشنگی باید چشید.
شب یه سر رفتم بیرون جای همه دوستان خالی از آتیش بازی گرفته تا رقص و پایکوبی.
موفق باشید
مرسی که اطلاعات خوبی راجع به شیکاگو به ما میدی. اولین شهری که پرونده اش تکمیل شد و تقریبا هیچ سؤالی راجع بهش ندارم شیکاگوـه که همه از لطف و اطلاع رسانی کامل شما بود.
حالا گوشه چشمی هم به ایالت واشنگتن داشته باش که اگر قسمت شد و ما رفتیم اونجا از همسایگی بزرگواری مثل شما اوقات شادتری داشته باشیم.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill