2012-07-08 ساعت 13:13
(2012-07-08 ساعت 12:49)Shezem نوشته:ببخشیدا انقدر می پرسم، یعنی 40 دلار ماهیانه پرداخت می کنیم و هر چقدر که خواستیم استفاده می کنیم؟ یعنی حتی اگر حسابمون از 40 زد بالا؟(2012-07-08 ساعت 11:34)missi نوشته:این یکی اینجوریه که شما بابت سیم کارت، قرارداد با شرکت نمیبندی، اول هر ماه، ۴۰ دلار اعتبار میخری، حالا یا از مغازه و یا آنلاین، و تا سر ماه هرچی دلت میخواد پیامک بفرست یا تو آمریکا چه به موبایل و ثابت، تلفن بزن یا اینکه هرچقدر دلت میخواد برو آنلاین (البته با گوشیت) و اگه سر ماه اعتبار نخری تلفنت قطع میشه ( یا شاید یک طرفه میشه )، خوبیش اینه که با یک قرارداد ۲ ساله دست و پات را نمیبندی.(2012-07-08 ساعت 11:06)Shezem نوشته:(2012-07-08 ساعت 10:42)ali72 نوشته: دوستان من ازشرکت AT&T سیم کارت گرفتم 27دلار اما آشغاله .کارایی نداره شما برند دیگری سراغ دارید
من زمانی که به آمریکا وارد شدم، همین یک ماه پیش، یک سیم کارت از شرکت SimpleMobile گرفتم که قراردادی نیست. ماهانه ۴۰ دلار میدهم برای تکست و مکالمه و اینترنت، همشون هم نامحدود هستند، گوشی هم از خودم داشتم و خیلی خوب هم کار کرد.
اطلاعات بیشتر هم میخواهی اینجا یک سر بزن
http://www.mysimplemobile.com/index.aspx
البته من از یک مغازه تلفن فروشی خریدم، تو همون مغازه هم سیم کارت را راه انداختیم. prepaid هست.
ببخشید مگه prepaid به این معنی نیست که هر وقت کردیت تون تموم شد باید شارژ کنید، مثل ایرانسل مثلا؟ پس اون 40 دلار واسه چیه؟
به قول ایتالیاییها،
کاپیشی ؟ ( ? capisce )
اینترنتش چطور؟ محدودیت نداره؟ یعنی مثلا 500 mb بدن هر ماه و اگه تموم شد دیگه باید تا ماه بعد صبر کنیم؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
دریافت ویزا: یک ضرب