به نظر من دلیل اصلی که این داستان کیلیر اینقدر برای ما سخت و از نظر زمانی دیرمیگذره ، چون هیچ کس دقیق نمیدونه چی ؟ چه جوری ؟ کی ؟ کجا ؟ و و و و ....... بررسی می کنن و قابل ملموس نسیت که آدم بدون و خیالش راحت باشه . تمام مراحل تا قبل از این خوب آدم میبینه و رفتن تجربه کردن و دیدن ما هم از تجربیاب استفاده میکنیم و استرسی نیست . توی یک سفر نامه خوندم که گفته بودن وقتی رفتن آنکارا انگار 100 بار رفتن دقیقا درست میگن چون سفرنامه خوندن یا تکمیل فرمها ، این جوری آدم میدونه که چکار باید کرد . ولی این مرحله کسی واقعا نمیدونه واسه همین هم مشکل هست . کاش تاریخ اعلام میکردن سر تاریخ نگاه میکردی بودی بودی اگر هم نبودی تکلیفت معلوم بود به هر حال از این سردر گمی بعد از 1سال راحت میشدی . تا اینکه مثل الان باید بشنی تا 30 sep منتظر باشی. باز خدا پدر اینا بیامرزه اگر که مثل ابوظبی بود که از اوضاع احوال کیلیر ها نمیشد با خبر بشیم استرس بیشتر بود.
بازم میگم امید وارم که امسال همه بگیرن و 2013 ها سال دیگه این موقع بگن از 2012 کسی نبود که نگیره، ولی ولی اونی که بهتره از خدا می خوام که بشه . تا فردا شب، شب و روز به کام
بازم میگم امید وارم که امسال همه بگیرن و 2013 ها سال دیگه این موقع بگن از 2012 کسی نبود که نگیره، ولی ولی اونی که بهتره از خدا می خوام که بشه . تا فردا شب، شب و روز به کام

کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا:
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا:

تعداد افراد: فقط خودم