2012-07-11 ساعت 11:19
(2012-07-11 ساعت 10:22)gulu نوشته:(2012-07-11 ساعت 09:56)SH1A2R3 نوشته: سلام دوستان
من نمیخوام انرژی منفی بدم چون ذاتا ادم پر انرژی و مثبتی هستم ولی فکر میکنم اینو در نظر بگیریم بد نیست که اپدیت کردن قانون و قاعده خاصی نداره.و ممکنه 2 هفته طول بکشه تا اپدیت کنن.(منبع تایپک کلیرنس پارسال از صفحه 200 به بعد)ولی معمولا وقتی زیاد طول میکشه عده زیادی کلیر میشن.انرژی مثبت بفرستیم که ماهم جز کلیرنس شده های اپدیت جدید باشیم.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام شايرا جون
من هم تاپيك كليرنس 2011 رو خوندم (البته از ماه جون به بعدش رو) اين موردي كه ذكر كردي كامل اًدرسته و گاهي اوقات تا دو هفته هم سايت آپديت نمي شده . چه شور و هيجاني داشتن بچه ها و چقدر به هم تسلي مي دادن انگار سالهاست همديگرو مي شناسن ،غبطه خوردم. واقعاً خودمو توي اون لحظاتشون احساس مي كردم و با تك تكشون به صفحات بعد مي رفتم . البته در صفحات آخر واقعاً اشكم جاري شده بود و متأسف شدم :'(
اميدوارم كه امسال سفارت آنكارا و مخصوصاً ابوظبي لطمات روحيي كه به بچه هاي پارسال زده بودن رو جبران كنند . اينم انرژي مثبت براي خودمو دوستاي خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"مخصوصا سفارت ابوظبی..." ؟ مگه سفارت ابوظبی خیلی هارو کلیر نکرد پارسال؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)
چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June