2012-07-13 ساعت 16:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-13 ساعت 16:07 توسط hossein1234.)
(2012-07-13 ساعت 14:51)m86eb نوشته:(2012-07-13 ساعت 14:23)hossein1234 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم به قول دوستان وارد سرزمین فرصت ها شدیم . پروازمون از تهران به استامبول بعدش ۳ ساعت توقف و استامبول به شیکاگو
پرواز ترکیش خوب بود و بدون تاخیر
کارامون تو فرودگاه به سرعت انجام شد و آفیسر مهربان با یه لبخند گفت : welcome to US
بله اینم تا اینجای ماجرا ... شیکاگو الان خیلی گرمه
استراحت میکنم و باز در خدمت دوستان هستم
به امید ورود تمامی دوستان مهاجرسرایی با خوشی و سلامتی به این خاک
سلام دوست عزيز،اميدوارم حالتون خوب باشه و اونجا به شما خوش بگذره'
سوالي داشتم،بليط چقدر واستون تمام شد و تو فرودگاه اونجا مشكلي نداشتين؟
آخه به اميد خدا قراره اگه زودتر ويزا بياد،بيام شيكاگو
شادوپيروز باشين.
بلیط ۱۹۷۰۰۰۰ برام تموم شد . اصلا نگران فرودگاه نباشین همه چیز ردیفه و همه خوب برخورد میکنن
(2012-07-13 ساعت 15:29)parsy631 نوشته:(2012-07-13 ساعت 14:23)hossein1234 نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر سرایی
بالاخره ما هم به قول دوستان وارد سرزمین فرصت ها شدیم . پروازمون از تهران به استامبول بعدش ۳ ساعت توقف و استامبول به شیکاگو
پرواز ترکیش خوب بود و بدون تاخیر
کارامون تو فرودگاه به سرعت انجام شد و آفیسر مهربان با یه لبخند گفت : welcome to US
بله اینم تا اینجای ماجرا ... شیکاگو الان خیلی گرمه
استراحت میکنم و باز در خدمت دوستان هستم
به امید ورود تمامی دوستان مهاجرسرایی با خوشی و سلامتی به این خاک
آیا در بدو ورود در منزل اقوام یا دوستان ساکن خواهید شد یا جای دیگری می روید ؟ آیا امکان دارد راجع به میزان بار و ... همراه داشتید کمی توضیح بدهید و تجربیات خودتان را بگویید چون ما هم به احتمال زیاد همین مسیر شما را خواهیم آمد البته اگر کلیییییییییییییییر بشیم .ممنون
من یه سویت اجاره کردم . بار هم هر نفر ۲ تا چمدان ۲۳ کیلویی .
چیز دیگه ای بود در خدمتیم
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو