خواستم فقط جهت آگاهی دوستانی که اینجا کلی فهرست نوشتهاند که اینو ببرم، اونو نبرم ! بگم که، من هیچکدام از این چیزهایی که شما نوشتهاید را با خودم نیاوردم، و فقط لباس و لوازم خصوصیام، و لپتاپ و گوشیام را و صد البته مدارکم را با خودم آوردم و زندگیم هم داره میگذره
تو این یک و ماه و نیم پس از ورودم به آمریکا که قرمه سبزی و فسنجون و زرشک پلو نخوردم، چیزیم هم نشده
، چیزی هم اگه بخواهم ، میرم میخرم ، حالا یهخورده گرون یا ارزونتر. به دردسر بارکشیاش به نظر من نمیارزه. تازه، مگه اون گردو و آلو و زرشک چقدر دوام میاره؟ تموم میشه دیگه. حالا اگه کتریِ روگازی نیست، بجاش کتری برقی هست!
فقط تنها چیزی که دلم میسوزه نیاوردم، سبزی خشک شده معطر بود،که وزنی هم نداشت، البته جا براش تو چمدونم پیدا نکردم.و هنگامی که کوفته و دلمه میپختم، کمی توش میریختم که طعمش عالی میشد . تازه اون را هم اگه کمی حوصله کنم، میرم سبزیاش را میخرم و خودم خشک میکنم.
کامیاب باشید

اینجا در آمریکا همهچیز هست، نگران نباشید. اگر هم نبود، خب اندکی به سبک اینجا زندگی باید کرد. بهش میگویند «سازگاری با محیط جدید»!

تو این یک و ماه و نیم پس از ورودم به آمریکا که قرمه سبزی و فسنجون و زرشک پلو نخوردم، چیزیم هم نشده

فقط تنها چیزی که دلم میسوزه نیاوردم، سبزی خشک شده معطر بود،که وزنی هم نداشت، البته جا براش تو چمدونم پیدا نکردم.و هنگامی که کوفته و دلمه میپختم، کمی توش میریختم که طعمش عالی میشد . تازه اون را هم اگه کمی حوصله کنم، میرم سبزیاش را میخرم و خودم خشک میکنم.
کامیاب باشید

اینجا در آمریکا همهچیز هست، نگران نباشید. اگر هم نبود، خب اندکی به سبک اینجا زندگی باید کرد. بهش میگویند «سازگاری با محیط جدید»!