کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-07-15 ساعت 23:53)jordanir نوشته:  آیا ماهان اجازه تغییر تاریخ میده؟ هزینه اش چقدره؟
به نظر من اگر نداره حتما ایران ایر بگیرید با توجه به شرایط خاص برگشت و معلوم نبودن زمان أن.
در ضمن دوستان همکاری نمیکنند ها.
این قضیه کتری را چکار کنم تا نگین چمدون را نمیبندم آ.
دقایقی دیگر ۲۶ ام میشه و بنده هنوز نه ارز دولتی گرفتم و نه چمدانی و نه .... ولی کلی وقت دارم ۲۸ ام ۸ شب راه میفتم. lol
جون خودم گیر این کتری ام. ها ها ها.
البته هوا را چک کردم از توی اینترنت. خب این خودش کلی کاره. فهمیدم که لباس گرم خیلی لازم نیست فقط برای داخل هواپیما و شاید اگه بارون بیاد.
دیگه فکر نکنم کاری مونده باشه.
آهان به باجناق هم گفتم باربند را میام میبرم.
دیگه .... خب دو سه تا لباس که دیگه زمانی نمیخواد. موبایل و نوت بوک و .... دیگه چیزی مونده؟؟؟؟ آهان مدارک! اونهم اصلش خوب حاضره.
دیدن دروغ نگفتم فقط کتری مونده.
بنا بر اظهار دوستان دمای هوای داخل سفارت خیلی پایین تنظیم میشه( البته من فکر میکنم این احساس سرما یه مقدار ناشی از استرس هم باشه) ولی به هر حال فکر لباس گرم مناسب برای داخل سفارت باش.چون شما هم ظاهرا مثل من خراب چایی هستین اگر کتری سیم سرخود نیست سیمش یادت نره. ضمنا چایی کیسه ای هم حتما از اینجا بردار چون ظاهرا آنجا هم بیخودی گرونه و هم چاییشون کیفیتش جالب نیست
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hamedhamed ، jordanir ، sayeh_m ، mehdiii ، صوفیا صوری ، shkhmo

پیام‌های این موضوع
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط MPU - 2012-07-16 ساعت 01:50

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان