2012-07-16 ساعت 15:09
(2012-07-16 ساعت 12:54)SH1A2R3 نوشته:من تجربه زندگی حراج کردن رو دارم.به نظر من بهتره برای تیکه های ریزه میزه از همین الان اقدام کنید نگران تیکه بزرگ ها نباشید چون زود فروش میره..شما میتونید برگه آگهی درست کنید و برید سوپرمارکت محل و بگید که این آگهی ها رو بذار داخل کیسه های خرید یا اگه قبول نکرد دم در مغازه بزنید و البته تو لابی ساختمونتون.به دوستان هم بسپرید اما بگید که میخواید دکوراسیون عوض کنید.از همین الان لباس های بافتنی و لباس هایی که کهنه شده رو بدین به کسانی که نیازمندن.اصلا کلارها رو به روز آخر مکول نکنید چون تا بخودتون بیاید میبیندی که تو فرودگاه دارین به همه میگید خداحافظ.(2012-07-16 ساعت 12:14)shkhmo نوشته: سلامگلم منم با شما کاملا موافقم من خودم دوست دارم به سبک اونجا وسایل بخرم و بچینم .ما میریم که با فرهنگ جدید زندگی شروع کنیم.
والا منم دودلم برای بردن وسایل .آخه ما آنجامشخص نیست کجابریم.دوستی نداریم و باید بریم هتل نمیدونم اگروسایل بفرستم کجابزارمشون؟
آخه تاکارت سوشیال نیادنمیتونیم خانه اجاره کنیم؟
شاید به ایالتی که میریم کارگیرمان نیاد وبخوایم بریم ایالت دیگه فکرکنم وسایل دست و پاگیرباشن.ترجیح میدم بفروشمشون.ولی نمیدونم چطوری؟
آخه سمساریها در شهرستان خیلی توسروسایل میزنندو ما درواقع فامیلی نداریم دراین شهرسکونت که بخوایم به آنها بگیم .حسابی موندیم چکارکنیم.باتوجه به اینکه وسایل اکثرن نوهستندوحتی یکباراستفاده نشدن.
من که به فامیلامون میگم.هنوز کسی نمیدونه ولی بعد از دریافت ویزا(بگین ایشالله)و دادن شوک 300 به همه و ترکوندن حسودای فامیل
میخوام بهشون بگم.البته به دوست و اشنا هم میگم.فکر میکنم شما هم چند تا اگهی اماده کن و سر کوچه و خیابونتون بزن.من اگه مجبور بشم اینکارو میکنم.ما با اینهمه وسایل نمیتونیم جایی بریم که هنوز مطمئن نیستیم اونجا جامون تثبیت میشه یا نه.من میخوام وسایل خونمو 3 قسمت کنم.
1-یک قسمتو که وسایل شخصی و ضروریه یا علاقه شدیدی داریم جدا میکنم با خودم میبرم .
2-یه قسمتشو که اصلا دوست ندارم یا ارزش بردن نداره جدا میکنم میفروشم.
3- و اما قسمت سوم وسایلیه که میخوام در سفر بعدی ببرم.یعنی سال اینده.تا اون موقع هم دستم مییاد که اونجا این وسایلم(قسمت سوم)به درد میخوره یا نه.
خونه ی مامان هم جای خوبیه برای سپردن وسایل البته این مورد برای چیزایی که خیلی دلتون میسوزه.
این کارها مثله خونه تکونی میمونه.کتاب ها و مجله ها رو هم به سروصدا بفروشید یا بذارید دم تا سایر علاقه مندادن هم استفاده کنن.

شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبت
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل