من طبق مطالعاتی که از سالهای پیش کردم، مثله اینکه زمانی رو که آفیسر تخمین میزنه واقعاً تعیین کنند است، چون آفیسر تعیین میکنه چه مراحلی از کلرینس باید به پروندهٔ شما تعلق بگیره، اسم ، شغل، سربازی و و و... اگه شما یادتون نمیاد که آفیسر چند هفته رو تخمین زده، به نظر من، بعد از ۶۳ روز انتظار زمانِ مناسبیِ است برای ایمیل دادن و پیجور شدن. من با خودم قرار گذشتم روز ۵۰امّ بهشون ایمیل بزنم. بنظر من حتما یه ایمیل براشون بفرستید امروز و از وضع پروندتون سؤال کنید.
موفق و منصور باشید.
[/quote]
سلام دوست عزیز
فکرنکنم اینطوری باشه .آخه آفیسربه ما گفت 2-3هفته دیگه سایت نگاه کنید یعنی نهایتا 21 روز .
ولی تا الان 37 روزگذشته واسم مادرلیست کلیرنیست .ایمیل هم زدیم و گفتند پروسه شماهنوزکارداره و در سایت چک کنید .همان جوابی که برای اکثربچه ها فرستادن.
برامون دعاکنید تا ماهم هرچه سریعترکلیرشویم
عزیزم نگران نباش ماهم 11 جون مصاحبه داشتیم ولی متاسفانه شماره ماهم نبود.
سلام عزیزم باانرژی مثبت شماشایداین اتفاق بیوفته پس مجدد بفرست اون انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
موفق و منصور باشید.
[/quote]
سلام دوست عزیز
فکرنکنم اینطوری باشه .آخه آفیسربه ما گفت 2-3هفته دیگه سایت نگاه کنید یعنی نهایتا 21 روز .
ولی تا الان 37 روزگذشته واسم مادرلیست کلیرنیست .ایمیل هم زدیم و گفتند پروسه شماهنوزکارداره و در سایت چک کنید .همان جوابی که برای اکثربچه ها فرستادن.
برامون دعاکنید تا ماهم هرچه سریعترکلیرشویم
(2012-07-17 ساعت 08:27)كاميلا نوشته: با عرض تبريك به همه كلير شده ها
متاسفانه ما در اين ليست جديد نيستيم.
فكر كنم بيشتر تا هفته اول جون كلير شده و ما كه 12 جون هستيم بايد ديگه دفعه بعدي نوبت ما باشه.امروز 5 هفته از مصاحبه ما ميگذره.
عزیزم نگران نباش ماهم 11 جون مصاحبه داشتیم ولی متاسفانه شماره ماهم نبود.
(2012-07-17 ساعت 09:48)SH1A2R3 نوشته: دوستان ایا ممکنه امروز هم سایت کلیرنس اپدیت بشه؟
اگه بشه چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم باانرژی مثبت شماشایداین اتفاق بیوفته پس مجدد بفرست اون انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012

مقصد:کالیفرنیا