(2012-07-18 ساعت 17:56)odiseh نوشته: gulu جان نتیجه این بود که من کلیر شدم همسرم هنوز نه!
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم که شما تشریف ببرید و ویزاتونو بگیرید نمی خوام فاز منفی بدم ولی یکی از اقوام ما هم در سال 2009 وضعیت شما رو داشت مرد خانواده هنوز کلر نشده بود و تا سپتامبر هم کلر نشد وقتی رفتند برای گرفتن ویزا خانم و فرزند 17 ساله گفتند که دیر آمدید مهلت شما تمام شده و کلا همه اعضای خانواده فرصت رو از دست دادند
این فقط یک تجربه بود قسط منفی بازی ندارم ولی شرط عقل حکم می کنه که ویزا کسی حاضر شده سریعتر گرفته شود شاید باعث شود دیگر افراد هم زودتر کلر بشوند وقتی ببنند که تصمیم قطعی است
موفق و پیروز باشید برای ما هم دعا کنید
(2012-07-18 ساعت 18:34)gulu نوشته: يعني دم همتون گرم ! پس كجاييييين ؟ پس كو اون انرژي هاي مثبتتون واسه روز جمعه ؟؟؟؟؟ امروز زياد فعال نبوديدآآآآ !!! ولي من كلي انرژي مثبت نثار سايت و جدولش مي كنم باشد كه به لرزه درآيدمن همینطور++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر