من که هیچ نمی دونم چند درصد احتمال داره که این ستاره دار ها کلیر نشن از سالای قبل هم کسی نمی دونه.
از مدیران محترم سایت و همچنین Frozen_mind عزیز اگه این پست رو می بینه اگه لطف کنه و اطلاعاتی در مورد ستاره دار ها به ما هم بده ممنون می شیم مثل همیشه
من نگرانـــــــــــــــــــــــــــــــــم
سلام
خیلی پیشنهاد خوبی دادین من هر چی تو تاپیک ها گشتم از سرنوشت ستاره دارها خبری نبود انگار مثلث برموداره
ولی شما از ما خوش شانس تری چون من 2 روز پیش میل زدم هنوز جواب ندادن که کی کلیر شده راستش شدیدا رو اعصابمونه این ستاره لعنتی داریم از استرس می میریم
[/quote]
دوستان عزیز می خوام مطلبی رو بهتون بگم،
شما این شانس رو داشتید که یک نفر هم کلیر شد،به احتمال زیاد بقیه هم میشن ،اما اگه خدای نکرده اصلا کلیر نمیشدین چی میشد؟کلا تموم بود.خوب حالا چی میشه؟بدترین حالت اینه که کسی که کلیر نشده دیرتر میره آمریکا به همین سادگی،چون طبقه قانون کسی که گرین کارت داره فقط میتونه برای زن و بچههاش اقدام به دریافت گرین کارت کنه و پروسش کمتر از کیس فامیلیه که دوستان واسه خواهرو برادرشون اقدام میکنن،نتیجه نهایی اینه که کمی دیرتر میرین آمریکا،به نظر من منطقیترین کار اینه که به فکر رفتن و مقدمات باشید و اصلا روز هاتونو با ناراحتی سپری نکنین که دیگه بر نمیگرده،اینطوری شانس سبک سنگین کردن هم دارین.میدونم الان میگین نشسته اونجا نفسش از جای گرم در میاد، من خدا رو شکر میکنم در این شکی نیست اما اینم دیدم که چه دوستانی ۱۰ سال واسه مهاجرت به این در و اون در زدن نشد یا آخر رفتن جایی مثل کبک که اگه واقعا برید اونجا میبینین خدا چه لطفی کرده بهمون،در آخر اینو میخوام بگم که ناراحتی در مورد شما وجود نداره چون اولا چیزی معلوم نیست و دوما بدترین حالتش باز هم رفتن به آمریکاست.

موضوع : خودت
رفرنس نامه : زندگي
من خدا هستم امروز مي خواهم به تمامي مشكلات تو رسيدگي كنم به كمك تو هم نيازي ندارم پس روز خوبي داشته باشي.
من دوستت دارم و بخاطر داشته باش وقتي شرايط بنحوي هستند كه تو نمي توني از پس مشكلاتت بربياي اصلا سعي نكن كه خودت پي راه حل باشي بلكه اونها را بعهده من بگذار
زمانش كه برسد خودم رسيدگي مي كنم تمامي مشكلات حل مي شوند اما در زماني كه من تعيين مي كنم نه زماني كه تو مي خواهي
وقتي كه مشكلت رو پيش من مي فرستي ديگه دليلي براي نگراني نيست بجاي نگراني روي چيزهايي تمركز كن كه الان توي زندگيت داری.
منتظر برکت خدا باش.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه
و خواست
دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا