2012-07-21 ساعت 01:06
(2012-07-20 ساعت 18:54)funnybluesolea نوشته:(2012-07-20 ساعت 18:44)gulu نوشته:با سلام و تبریک(2012-07-20 ساعت 18:41)amirh نوشته: سلام به همه دوستان
بالاخره ما هم کلیر شدیم به افتخار همه ماجرسراییهای گل
هوووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا ..........................))
دوستان من یه چیزی شنیدم راستی.شنیدم آژانسهای هواپیمایی کار گرفتنه ویزارو انجام میدن.یعنی یه پولی میگیرن ویزارو واسمون میارن.دیگه خودمون لازم نیست بریم.البته من خودم شنیدم اینو و اصلا از صحت این قضیه اطلاع ندارم.
ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین
بازم ههههووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا .........................)))))))))))))))
مباركت باشه amirh جان به سلامتي
به نظر من هيچوقت اين ريسكو نكن . بهتره خودت بري و كارارو انجام بدي اينجوري خيالت راحتتره
این مورد برای سفارت آمریکا در آنکارا صادق نیست، حتما یکی از اعضای خانواده که جزء برندگان هست باید بره برای دریافت ویزا.
گرچه می شه برای بعضی از سفارتها این کار رو انجام داد اما من هم شدیدا با Gulu موافقم که بهتره این کارها رو خودتون انجام بدید.
موفق باشید
مرسی از همهٔ دوستان.مرسی از همهٔ بچههای دلسوز مهاجرسرا.واقعا کمکهای این سایت و بچههای خوبشو هیچ وقت فراموش نمیکنم.واقعا اگه کمکهای شما نبود من شخصاً خیلی به مشکل بر میخوردم.کلیرنس من حدود ۴۵ روز طول کشید ولی هروقت میومدم اینجا از همهٔ شما روحیه میگرفتم.خدا حفظتون کنه.امیدوارم به زودی همهٔ بچهها کلیر بشن و حتی ۱ نفرم باقی نمونه بدون ویزا.
یه انرژی مثبت میخوام بدم به همهٔ بچه هایی که هنوز منتظر کلیر شدن هستن.به امید خدا همه کلیر میشین
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++............. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :