2012-07-29 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-29 ساعت 15:34 توسط hamid_reza.)
(2012-07-28 ساعت 08:31)hamid_reza نوشته: دوستان عزیز سلام .
یه سئوال داشتم .
من و خانومم و بچه ام واسه اولین بار برای فعال سازی پروسه گرین کارت تاریخ 3 جولای وارد سانفرانسیسکو شدیم . حدود 15 روز اونجا بودیم اما توی این 15 روز نه از گرین کارت خبری بود و نه از سوشیال . 18 جولای برگشتیم ایران . نکته مهم اینه : توی فرودگاه سانفراسیسکو موقع ورود روی ویزامون یه مهر زدن اما موقع خروج چیزی جائی مهر نزدن . فقط روی کارت پروازمون یه خط صورتی کشیدن . حدود 3 روز پیش گرین کارتمون اومد به اون آدرسی که داده بودیم . می خواستم اینو بدونم که تا کی من می تونم خارج از آمریکا باشم . دوستمون می خواد گرین کارتها رو بفرسته ایران . واسه ورود که مشکلی نداره اونا رو نشون بدیم . آخه خروج نخورده . میشه واسه این پروسه یه توضیح بدین .؟ مرسی از دوستان عزیز .
کسی نمی خواد جواب بده ؟
می خوام تصمیم گیری کنم واسه آینده ام . تو رو خدا راهنمائی کنین .
(2012-07-28 ساعت 11:07)cmbt نوشته:(2012-07-28 ساعت 10:34)soheilbadami نوشته:گرین کاردهای ما را هم در فرودگاه آمریکا نگاه کردند(شاید هم swipe کردند )(2012-07-28 ساعت 08:31)hamid_reza نوشته: دوستان عزیز سلام .
یه سئوال داشتم .
من و خانومم و بچه ام واسه اولین بار برای فعال سازی پروسه گرین کارت تاریخ 3 جولای وارد سانفرانسیسکو شدیم . حدود 15 روز اونجا بودیم اما توی این 15 روز نه از گرین کارت خبری بود و نه از سوشیال . 18 جولای برگشتیم ایران . نکته مهم اینه : توی فرودگاه سانفراسیسکو موقع ورود روی ویزامون یه مهر زدن اما موقع خروج چیزی جائی مهر نزدن . فقط روی کارت پروازمون یه خط صورتی کشیدن . حدود 3 روز پیش گرین کارتمون اومد به اون آدرسی که داده بودیم . می خواستم اینو بدونم که تا کی من می تونم خارج از آمریکا باشم . دوستمون می خواد گرین کارتها رو بفرسته ایران . واسه ورود که مشکلی نداره اونا رو نشون بدیم . آخه خروج نخورده . میشه واسه این پروسه یه توضیح بدین .؟ مرسی از دوستان عزیز .
خیلی جالبه. شما رو چطور سوار کردن ؟ گرین کارت من رو نه تنها در فرودگاه امریکا بلکه توی هر دو فرودگاه بین راه (تورانتو و لندن) نگاه کردن و در لندن اسکن کردن حدود 2 ماه پیش. فکر کنم اگر نداشتم دردسری بودبرا خودش نمیدونم دوستای مسافر دیگه چی بوده وضعیتشون. جالبه اگر اینجا بنویسن.
فقط پاسپورت ما رو نیگاه کرد . وقتی گرین کارت نداریم چی رو نیگاه کنن ؟
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو