2012-07-31 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-31 ساعت 18:00 توسط bglory14914.)
(2012-07-31 ساعت 17:34)h4di نوشته: با عرض تبریک برای ورود شما به مهاجر سرا
1. نگران نباشید برای همه رفیوزد میزنه.
2. ایمیل 10 سوالی رو براشون پر کنید و دوباره بفرستین. چند روز بعدش هم ایمیل بزنین و در مورد وضعیت کیستون سوال کنین. برای بچه های مهاجر سرا هم این مساله که مجبور باشند برگه 9 سوالی رو چند بار بفرستن زیاد اتفاق افتاده.
(2012-07-31 ساعت 17:28)bglory14914 نوشته: سلام بهـ هـمهـ بچهـ هـا من تازهـبا مهـاجرسرا اشنا شدم میشهـ منوراهـنمایی کنین من ۲۶ ژوئن مصاحبهـ داشتم برگهـ ابی گرفتم ۲ روز بعد هـم ایمیل ۹ سوالی کهـ جواب دادم اما تا حالا کانفرمش نیومدهـ تواون سایت هـم چک کردم زدهـ ریفیوز تاریخش هـم مال امروزهـ اینا یعنی چی تو رو خدا من خیلی نگرانم امروز دوبارهـ ایمیل ۹سوالی برام اومد این دفعهـ شدهـ ۱۰ سوال دوبارهـ جواب دادم بهـ نظر شما یعنی چی واسهـ هـمهـ میزنن ریفیوز
البته چیزی که دیشب فرستادم ایمیل نبود. از طریق صفحه سوال بود.
H4di عزیز
ممنون از جوابت یهـ مقدار خیالم روراحت کردی اگهـ امروز کلیر شدی کهـ ان شا الهـ میشی حتما خبر بدهـ برام دعا کنید
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
متن ایمیل:
Could you please let me know about the status of my visa case? My interview was on 12th of june and there is not much left to the end of the september and I am worried about that.
(2012-07-31 ساعت 17:32)bglory14914 نوشته:(2012-07-31 ساعت 17:15)پرنیان90 نوشته:(2012-07-31 ساعت 17:10)h4di نوشته: بچه ها خبر توووووووپ،
وای دست و دلم داره میلرزه.
من نیم ساعت پیش ایمیل زدم. جواب دادن که:
Your administrative process has been completed and announced on our web site today.
خدایا. خدایا. یعنی امروز سایت آپدیت میشه؟ خدایااااااااااااااااااااا
ویرایش:
البته این جواب مال ایمیل نیم ساعت پیش نبود. مال ایمیلی بود که دیشب فرستادم.
یعنیــــــــــــــی منم سکته کردم داشتم متنت رو می خوندم، کلی تبریک
میشهـ لطفا بگی چهـ ایمیلی زدی کهـ جواب اومد
ا H4di عزیز
ممنون از جوابت یهـ مقدار خیالم روراحت کردی اگهـ امروز کلیر شدی کهـ ان شا الهـ میشی حتما خبر بدهـ برام دعا کنید