2012-08-02 ساعت 13:48
hadiseh جان میشه من رو در این مورد راهنمایی کنین.
من فکر کردم که اگر با فاصله 20 روزه بگیرم علاوه بر اینکه مطمئن هستم که به ویزا میرسم. نهایتا هنگام برگشتن جریمه ای برای تغییر تاریخ برگشت به آزانس هواپیمایی میدم و بر میگردم.
اما اینی که شما گفتین. یعنی رفت جدا و برگشت هم جدا به نظرم گرانتر از حالت قبل در بیاد. آیا اینطور نیست؟
ممنون
من فکر کردم که اگر با فاصله 20 روزه بگیرم علاوه بر اینکه مطمئن هستم که به ویزا میرسم. نهایتا هنگام برگشتن جریمه ای برای تغییر تاریخ برگشت به آزانس هواپیمایی میدم و بر میگردم.
اما اینی که شما گفتین. یعنی رفت جدا و برگشت هم جدا به نظرم گرانتر از حالت قبل در بیاد. آیا اینطور نیست؟
ممنون
(2012-08-02 ساعت 12:59)hadiseh.t نوشته:(2012-08-02 ساعت 12:44)gulu نوشته:(2012-08-02 ساعت 12:40)h4di نوشته: سلام من برای گرفتن ویزا سه شنبه عازمم. پرواز ترکیش رفت و برگشت 680 تومان. برگشتش رو 20 روز بعد گرفتم که اگه ویزام دیر رسید (حتی تا دو هفته، شنیدم در مواردی این اتفاق افتاده) فرصت داشته باشم. طبیعیه که باید یک جریمه ای هم برای عوض کردن تاریخ برگشت در ترکیه تقبل کنم. آیا به نظرتون کار خوبی کردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید من زیاد تو بلیط گرفتن وارد نیستم.
20 ررررررررروز ! چه خبره h4di جان نكنه مي خواي اقامت تركيه رو هم بگيري
چه خبره خوب پروازتونو یک طرفه می گرفتین هر موقع ویزاتون اومد برگشت رو می گرفتین.
2012AS40XXX-Ankara
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا