2012-08-03 ساعت 17:35
(2012-08-03 ساعت 14:56)gulu نوشته: [quote='khavaran' pid='197739' dateline='1343988441']
[quote='gulu' pid='197718' dateline='1343985213']
[quote='gulu' pid='197644' dateline='1343973898']
1- در اين لينك:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
مي شه تا حدودي ديد كه دارن روي پرونده كار مي كنن و دلت خوش مي شه ،به مرور آپديت مي شه. هنوز به فناوري اين لينك دست پيدا نكرديم كه چي هست و چه كاربردي داره ! فعلاً كه دارم روش كار مي كنم ببينم به نتيجه اي مي رسم يا نه . اگه شماره كيستون رو وارد كردي از ديدن كلمه refused نترسيد و نگران نشيد چون معني همون برگه آبي رو مي ده و ايشالا وقتي ويزاتون آماده شد و پاسهاتون رو تحويل سفارت داديد به ready تغيير پيدا خواهد كرد .
2- اگه به امضاي پايين پستهام نگاه كني جواب باقي سوالاتت رو هم مي گرفتيمصاحبه هفته آخر جون - آنكارا- منتظر كلير
gulu جان خیلی خیلی منو ببخش اصلا حواسم نبود.آخه 80 روزه منتظرم واگه نبودن ،دوستان پیشکسوت دیگه تو این انتظار وحشتناک مثل دوستان دیگه 80 روزه و mahdi عزیز که 183 روزسو (من دلم روشنه که امروز اگه سایت آپدیت شه که 90 درصد میشه حتما انتظارش تموم میشه ومنم از شادیش شاد میشم)تا حالا از استرس مرده بودم.حالا از این چیز های ناراحت کننده که بگذریم...
"هنوز به فناوري اين لينك دست پيدا نكرديم " رو خیلی زیبا اومدی

ومنم میخوام وضعیتم رو به اشتراک بزارم تا با هم به نتایج خوبی برسیم. هر کسی هم میخواد شریک شه:
امروز اولین روزی بود که وارد این سایت شدم وایمیل هم فرستادم وجواب هم گرفتم ولی چون این سایت جدید رو چک نکرده بودم نمیدونم که آیا تو اون تاریخ ها تغییر داشته یا نهپس رابطه آپدیت شدنش رو با هر عکس العمل و کامنت وجواب از سفارت نمیدونم ولی از امروز به بعد چک خواهم کرد چون منتظر جواب ایمیل دومم هستم که 30 جولای فرستادمو از وضعیتم جویا شدم.
واما وضعیتم:01--------2 آگوست و02------21 جولای هست وcreat هم تو هردو ثابت هست.و اکتبر 2010 هستش.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG

کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می