2012-08-03 ساعت 20:47
نه هفته دیگه میرم.
چیز خاصی منظورم نبود، جای نگرانی نیست. زندگی مسیر پر پیچ و خمیه. زندگی در شرایط جدید هم پیچ و خمش رو بیشتر میکنه و البته هیجان انگیز تر.
پیدا کردن کار و کسب در آمد و بالا رفتن از نردبان ترقی سخت ترین چیزیه که یه مهاجر باید باهاش دست و پنجه نرم کنه و اگه هوشمند و صبور باشه یقینا موفق میشه. بنده فعلا در مرحله یادگیری هستم و تجربه ای برای در اختیار گذاشتن ندارم. اما اگر چیزی یافتم خوشحال میشم از تقسیم کردنش.
چیز خاصی منظورم نبود، جای نگرانی نیست. زندگی مسیر پر پیچ و خمیه. زندگی در شرایط جدید هم پیچ و خمش رو بیشتر میکنه و البته هیجان انگیز تر.
پیدا کردن کار و کسب در آمد و بالا رفتن از نردبان ترقی سخت ترین چیزیه که یه مهاجر باید باهاش دست و پنجه نرم کنه و اگه هوشمند و صبور باشه یقینا موفق میشه. بنده فعلا در مرحله یادگیری هستم و تجربه ای برای در اختیار گذاشتن ندارم. اما اگر چیزی یافتم خوشحال میشم از تقسیم کردنش.
(2012-08-03 ساعت 19:50)bglory14914 نوشته:(2012-08-03 ساعت 19:43)h4di نوشته: بچه ها ناراحت نباشین. کلیرتونم میاد و به قولی از این فاز نگرانی وارد فاز جدید نگرانی میشین. ویزای همتون سفارشی آمادست و کسی نمیتونه این موقعیت رو از شما بگیره. 1 سال صبر کردین چند روز دیگه هم روش.h4di عزیز ویزا رو گرفتی اومدی؟؟؟؟؟؟
اما کلیر که شدین تازه میفهمین که ای بابا اول مسیری وایسادین پر پیچ و خم که تهشم نامعلومه. اما اگر امیدوار و سخت کوش باشین حتما روزهای بهتری در انتظارتونه.
ایشالا هر چه زودتر مامور یو پی اس پاسپورت ویزا خورده خاشخاشی رو داغ داغ بذاره کف دستتون.
خیلی خیلی مبارک باشه---- حالا منظورت از این مسیر پر پیچ و خم چیز خاصی هست یا کلا میگی یکم نگران شدم لطفا تجربیاتت رو در اختیار ما هم بزار
با آرزوی موفقیت
2012AS40XXX-Ankara
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا
مصاحبه: 12 جون
کلیر:31 جولای
ریز هزینه ها، سفرنامه و اطلاعات جانبی
انجمن گرافیست های مهاجرسرا