(2012-08-05 ساعت 20:40)alirezass نوشته:(2012-08-05 ساعت 18:27)afs نوشته:(2012-08-05 ساعت 16:26)alirezass نوشته: باسلام
آقا من اسپانسر دارم و نه پول زیاد در حساب وای میتونم یه ملک و 3 دونگ از یه خونه رو به اسم کنم آیا امیدی است برای برده شدن یا نه؟در ضمن من تا این اواخر داشتم درست میخوندم و هیچ سابقه کاری رو تو فرم ثبت نکردم؟
تمام توضیحات برای سند، حساب و کار درجایی اهمیت پیدا می کنه که شما اسپانسر نداشته باشید
اگر اسپانسر دارید جای نگرانی نیست. هرچند بد نیست نیم نگاهی هم به یک گواهی حساب بانکی داشته باشید. قرار نیست تمام پول مال خودتون باشه.
فقط کافیه چند روز مبلغ به حسابتون بیاد تا بتونید گواهی از بانک بگیرید و بعد پول رو اگر قرض کردید یا مال کسی هست برمی گردونید
در ضمن کار از امید و این ها گذشته شما به قول هم وطن های آفیسری که داریم ازش حرف می زنیم Already برنده شدید و جای هیچ نگرانی نیست.
afs جان شرمنده من اشتباه نوشتم اسپانسر ندارمبقیه رو درست گفتم
بازم جای نگرانی نیست. بنا به تجربه بچه های سال قبل و توضیحاتی که دادن گواهی بانکی مدرک مناسبیه برای سفارت
(2012-08-05 ساعت 20:09)سارینا86 نوشته: سلام خدمت دوستان
مدارک ترجمه شده را باید پست کنیم یا باید همراه خودمان ببریم .
ترجمه ها اگر آنکارا مصاحبه داشته باشید، باید حدود 15 روز قبل از مصاحبه با پست به دستشون رسیده باشه و البته اصل مدارک رو با خودتون به وقتش می برید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳