2012-08-09 ساعت 02:34
(2012-08-09 ساعت 02:02)vm1974 نوشته:دوستانی که هنوز کلیر نشدن ما هرگز تنهاتون نمیزاریم و انرزیهای مثبتمون رو براتون میفرستیم.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(2012-08-09 ساعت 01:31)frz61 نوشته:(2012-08-09 ساعت 01:02)maka2 نوشته: به به ميبنم كه تاپيك تركيده حسابي !! تبريك به همه، بقيه منتظران هم ميگيرن زودزودزود + frz61 !!maka جان ممنونم از دعات
تا حالا صد دفه گفتم
++++++++++++++++++++
نمي دونم چرا تو اين تاپيك نمي تونم نيام!!
تا حالا برام سخت نبود چون خودم گذاشته بودم تا 60 روز ولی امروز که همه هم سفرام کلیر شدن و فقط ما موندین یکم برام سخت شده
ولی این نیز بگذرد و من هم بزودی هوووووووووووووووووووووووورررررررررررررراااااااااا میشم - لطفا دوستان برام انرژی مثبت بفرستین انرژی مثبتم ته کشیده
سلام
الان سرشار از انرژی مثبت هستم و همه را دارم میفرستم برای شما و مطمئنم با هم میریم ویزا رو میگیریم.موفق باشید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت

ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی