(2012-08-08 ساعت 16:58)sadeghi897 نوشته: سلام دوستاندوست عزیز:
می شه حساب بانکی نباشه ادم زمین به نامش باشه و ارزش زمین رو یک جایی تعیین کنه یا حتما حساب بانکی می خواد.
حداقل حساب بانکی چقدر باید باشه ؟
مانده چند وقته می خواد یا مانده یک روزه هم کافیه که ترجمه بشه
ممنون می شم توضیح بدین کمی.
شاید بگم بالای 90درصد دوستان پول داشتند . نمیشه که بگی هیچی پول نداری و به جاش زمین داری!!
بر اساس تعدلد خانواده فرق میکنه.چند صفحه قبل رو بخون. خودت مزنه دستت میاد
منظورت رو از مانده یک روزه نمیفهمم؟؟ میری بانک موجودی حسابت رو در فلان روز میگیری و باید تا 15 روز قبل از مصاحبه برای سفارت بفرستی
(2012-08-08 ساعت 18:06)پروا نوشته: سلام
در مورد اسپانسر و مساله مالي سوالي داشتم
اسپانسر دقيقا در امريكا بايد چه ويژگي هايي داشته باشه؟اگر فقط ًGreen Card' داشته باشه كافيه و كارمند دولت اونجا باشه يا بايد حتما citizen' هم باشه؟
چه مزايايي رو در صورت داشتن اسپانسر در امريكا از دست ميديم ؟ كسي دقيقا ميدونه؟
سوال زير رو شايد قبلا هم دوستان پرسيده باشند ولي من جواب واضحي نگرفتم
سند خونه يا كلا هر سندي كه يراي نشان دادن تمكن مالي ارايه ميديم بهتره به اسم نفر اصلي برنده باشه يا تاثيري نداره ؟
ممنون ميشم پاسخ بدين.
دوست عزیز:
اینجا پتاپیک نداشتن اسپانسره
برای اسپانسر در تاپیک مربوطه سوال کنید» اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
به نظر من اسپانسر همچین مزایا هم نداره . چون اسپانسر شما هم چک میشه ( هم شما و هم اسپانسر)
و اگه اسپانسرتون خلافی کرده باشه و یا از مالیات در رفته باشه ، کیس شما به خطر میافته
نظر من اینه که اسپانسر فقط ریسک داره
فرد برنده باید نشون بده که تمکن مالی داره. پول که حتما باید داشته باشه و اگر زمینی به نام کسی هست باید یک وکالت لاز اون طرف داشته باشه
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]