2012-08-16 ساعت 00:48
(2012-08-15 ساعت 17:22)mohsen123 نوشته:نقل قول:چون ورزشی به مراتب سخت تره و هنری آسون ترنه ! زياد با اين حرفتون موافق نيستم . وقتي سخن از بينال وسط مي آد يعني تمام اتفاق هايي كه توي يك كشور توي اين دو سال براي اين هنر رخ داده و كساني كه بتونن توي بينال هاي بين المللي مقام بيارن مطمانا كساني هستن كه توي رشته خودشون واقعا پيشرو ، جريان ساز و تاثير گذار بودن. مثلا ما از ايران توي اين چند سال اخير شايد به اندازه ي انگشتاي دست مقام توي بينال هاي بين المللي نداشتيم كه البته همه از اساتيد بسيار خلاق و تاثير گذار بودن .
نقل قول:پیشنهاد من اینه که سری و عجله وار اقدام نکنید بهتر تا میتونید اطلاعات جمع کنید و فایل های زیادی به پروندتون ضمیمه کنیدموافقم . البته چون سال ديگه همين موقع ها مشمولم يكم محدوديت زماني دارم ولي توي اين مورد واقعا عجله كردن صحيح نيست...
نقل قول:و این تاپیک رو هم از اقدامتون مطلع کنید ( با جزئیات )انشالا... حتما
نقل قول:در بینال های ایرانی چند صد نفر انتخاب می شوند. آیا همه آنها با تواناییهای فوق العاده هستند؟! بله برنده گان بلونیا -چاپ توکیو- ونیز- کان - نیس- برلین امتیاز فوقالعاده دارند.برای افراد هنرپیشه کار راحت تر استالبته توي كشكي بودن اكثـــــــــــــــــــر بينال هاي داخلي كه شكي نيست... اصلا من شك دارم كه اكثر بينال هامون رو به رسميت بشناسن
ولــــــــــــــــــــــــي
به نظر شما كه در اين ضمينه تحقيق كرديد "رزومه x سن" تاثيري در بالا بردن شانس براي اين ويزا نداره ؟ يعني يك آدم 50 ساله و آدم 25 ساله كاملا برابرن ؟
نه حتما" در شرایط مساوی جوانتر امتیاز بالاتری دارد. جوانی که CV به اندازه یک عمر 50 ساله دارد اوست که تواناییهای فوق العاده دارد و امریکا با افتخار به او خیر مقدم می گوید.