2012-08-16 ساعت 04:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 05:01 توسط frozen mind.)
(2012-08-16 ساعت 02:23)alireza1777 نوشته: دوستان سلام
از دوستانی که وارد آمریکا شدند میخواستم کمی راجع به مراحل اداری تو فرودگاه مقصد داخل آمریکا بگید،آیا فرمی پر کردین؟باید جایی کاری کنیم؟اگه هست تو سالن ترانزیت انجام میشه یا بعد از ورود،ما اگر صبح زود برسیم تو اون تایم هم انجام میشه؟
خواهشا بچه هایی که داخل آمریکا شدن درباره این مراحل دقیقا توضیح بدن با جزئیات،
با تشکرات فراوان.
در هواپیما فرمی به شما داده میشه تا مقدار پولی که با خودتون میارین را اعلام کنین، همچنین باید بنویسین که آیا دانه و سبزی با خودتون دارین یا نه ...
این برگه را در فرودگاه تحویل آفیسر مهاجرت میدین. بعد آفیسر بهتون بر می گردونه تا به مامور چک کردن چمدانها بدین.
فرودگاه معمولا 24 ساعته کار می کنه، پس هر وقت برسین کارتون انجام میشه.
نحوه چک کردن چمدانها را نمی دانم چون چمدانهای ما را نگشتن. قضیه از این قرار بود که بعد از انجام کارها توسط آفیسر مهاجرت (از جمله عکس برداری و ثبت اثر انگشت و امضای فرمها توسط ما)، به سالن چک چمدانها هدایت شدیم. در آنجا فرمی به من داده شد تا پر کنم. اشتباه پر کردم و با حوصله یک فرم خام دیگه به من داد و پر کردم. آفیسر نگاه کوتاهی به من انداخت و یک کارت بزرگ پرس شده به من داد و گفت برو. نمی دونستم از کجا برم. راه نشونم داد و رفتم و با کمال تعجب دیدم اجازه داده بدون چک چمدانها خارج بشم. اما در عین حال در اونجا داشتن چمدانهای چند نفر را می گشتن!
تمام اینها در ساعت 12:30 ظهر در فرودگاه آتلانتا انجام شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
Visa: July 2012
F4
[/en]