(2012-08-17 ساعت 13:08)gulu نوشته:کاری به مسائل فنی و غیره ندارم چون صحبت بحث اینجا فنی نیست!(2012-08-17 ساعت 10:42)j1970 نوشته:دوست عزيز با تيريك به مناسبت دريافت ويزاي شما. به نظر من از كار افتادن سايت CEAC هيچ ربطي به انقلابي عمل كردن در استفاده از اون و رفرش كردن اون نداره. ولي احتمال اين مي ره كه اون سايت بيشتر براي سفارت مفيد بوده و ايميل زدن يكي دوتا از دوستان به سفارت كه با ديدن تغيير يا عدم تغيير وضعيتشون در سايت مذبور طلبكارانه به سفارت ايميل زدن و پرسيدن كه چرا روي پرونده ما كار نمي كنيد يا اين تاريخها كه عوض مي شه چيه و با اين كارهاي عجولانه و ناشيانه باعث شدن تا دسترسي كاربران به اون سايت قطع بشه . نظر شما كاملاً در مورد آماده شدن ويزا و رويت اون در سايت كاملاً درسته ولي به نظر من به منتظران كليرنس هم خيلي اميد مي داد . من حتي با استفاده از ديتاهاتي اون سايت تونستم علاوه بر كيسهاي روز مصاحبه خودم وضعيت كيسهاي چند روز قبل و بعد خودم رو در تاريخهاي مختلف ثبت كنم و با دقت در اون دادهها به نتيجه برسم كه شماره كيس اكثر اونها در آپديت بعدي در جدول نمايان مي شه يا نه(2012-08-16 ساعت 23:47)IMMI نوشته: وقتی سفارت تحویل ups بده پاسپورت ها رو، پایین صفحه ای که میاد، یک جدول سفید باز میشه که مرحله به مرحله نشون میده کجا رفته. آخرسر هم توی نقشه شهر نشون میده که کجا هست و از کدام خیابونها داره میگذره که بیاد دستتوناینا اطلاعات خوبین که وقتی منتظر ویزا هستی قدرشو میدونی.
واسه من جالبه با اینکه اینجا بالغ هستند و در جامعه افراد مفیدی هستند و در حال کار و خدمت اما به پستهایی که دارای اطلاعات هستند و بدرد بخور توجهی نمیشه و بیشتر به پستهای احساسی توجه میشه!
یکی از انتقادهایی که من اینجا به دوستان میگیرم که حتما خوشایند نخواهد بود اون شور انقلابی احساسی در از بین بردن منابع اطلاعاتیه!
نمونش از کار انداختن سایت CEAC بود که قدر اون سایت رو وقتی میدونی که توی آنکارا منتظر اینی که بدونی ویزات صادر شد یانه که براساس اون میتونی تصمیم بگیری چه بلایی سر بلیتت در بیاری و باید اون رو تمدید بکنی یا نه. و این سایت به هیچ عنوان وقتی منتظر کلیر شدن هستی اطلاعاتی نمیده. اما انقلابی عمل کردن و رفرش زدن باعث شد که این قضیه بطور کل بسته شه.
نکته اینه که اصلا نمیخوام بگم کی چکار بکنه یا نه، روش هر کس به خودش مربوطه. میخواستم بگم که در اینجا ما بیشتر به اطلاعات نیاز داریم و همه تو یه کشتی نشستیم تا وقتی که بسلامتی هر کسی راه خودش رو بره. من نمونههای اطلاعات خیلی خوبی از اینجا گرفتم و تشکر میکنم از دوستانی که واقعا نه بر پایه احساس بلکه بر پایه واقعیت اطلاعاتی گذاشتن که بدرد خورده.
در پایان امیدوارم و آرزو میکنم هر کس به اون چیزی که میخواد برسه
نتیجهای که اون سایت میداد واسه افراد کلیر شده هیچ ارزشی نداشت، شما هم که بزودی کلیر شدی و پاستو تحویل دادی متوجه میشی که ارزش واقعی اون سایت اونجاس (پاستو تحویل داری و نمیتونی برگردی، منابع مالیت محدوده، نمیدونی با بلیتت چیکا کنی و غیره) و این در قبال یه هیچان اولیه و امیدواری که پایش بر هیچ چیزی نیست و ناامیدی بعدش اصلا ارزش نداشت.
اینا رو میگم چون من هر دو انتظار رو تجربه کردم و دیدم بچههایی رو که واقعا تو حالتی از انتظار بودن در یه کشور دیگه بدون پاس و دستشون به هیچ جا بند نبود.
حالا ایشالا وقتی ویزاتو گرفتی روز کلیر شدنتم مشخصه و متوجه میشی که اتکا به اون سایت تکیه بر باد بوده.
با آرزوی کلیر شدن برای دوستان باقیمانده و تشکر از شما بابت پشتکار و تلاشی که دارین
(2012-08-17 ساعت 13:18)iloveshadow نوشته: undefinedفقط دسترسی به ایران رو ور نداشتن، کلا اون صفحه رو بستن.
آره متاسفانه سایت به اون مفیدیو از دست دادیم :-( اینجا ایرانه دیگه سفارت حق داشته از دسرس خارج کنه به نظرم!
علتشم از مسائل فنی و بارگذاری بیخود بگیر تا ایمیلهای فراوانی که فرستاده میشد بعلت پرس و جو (منابع فنی/انسانی)
یه وضعیتش خیلی بدرد خور بود (اونم تو این روزا که ظاهرا شلوغه سرشون) اونم وضعیت "ایشیود" بود که نشون میداد ویزا چاپ شده (مثلا از 12 ظهر تا 5یا6 عصر که تو ups میزنن) این زمان کم گاهی واسه دوستان که میخواستن تصمیم بگیرن با بلیتشون چیکا کنن خیلی مهم بود
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing
مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.
http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing
مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.
http://www.mohajersara.com/thread-4459.html