کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-08-19 ساعت 22:16)arbasic نوشته:  
(2012-08-18 ساعت 21:38)mohamad_counter نوشته:  
(2012-08-18 ساعت 12:43)sert3e نوشته:  سلام
من مدارکم رو 3 Agust فرستادم و بهشونم ایملل زدم که ببینم مدارکم رسیده یا نه ولی جوابی ندادن تا اینکه خودم سشنبه تماس گرفتم و جواب دادن که بله مدارکتون رسیده و منتظر بمونین ! سوال من اینه که
1. تو سایت که زده تا اخر september وقت دارین این یعنی تا این زمان وقت داریم مدارکو بفرستیم ؟؟ من حتی نامه مصاحبه هم برام نیومده و اگر دعوت بشم بهم کلرنس بخوره بیشتر از این تاریخ میشه که ؟!!!

راهنمایی کنید لطفا
منم دقیقا وضعیت شما رو دارم ولی اینجور که معلومه این اواخر خیلی زودتر کلیر میکنن
من چون 5 ماه س پ ا ه خدمت کردم حتما کلیر میخورم ایشالا زودم جوابش بیاد
اون که زده تا آخر سپتامبر یعنی پرونده های 2012 فقط تا اون موقع وقت دارن ویزاشون رو گرفته باشن.خوب البته اگر وقت مصاحبه بهتون بدن، حتما برای کلیرنستون هم یک فکری می کنن.من به آفیسر گفتم تا کی می تونم بیام ویزامو بگیرم، گفت حواست به این باشه که آخر سپتامبر پرونده ها باطل می شن.این یعنی خودشون بیشتر از من و شما حواسشون به این قضیه هست.اما اگر اون اخرها رفتین مصاحبه و کلیرنس هم خوردین، بمونین ترکیه و مرتب بهشون سر بزنین.دیگه منتظر سایت نشین.که تا کلیرنستون اومد ویزا رو بگیرین و علاف بلیط ترکیه نشین.امیوارم کارهاتون سریعتر رو به راه بشه که بدون استرس بتونین ویزا رو بگیرید.دعای بچه های مهاجر سرا بدرقه راهتون.
Big Grin
ممنونم که اینقدر خوب راهنمایی میکنید و روحیه میدید من فکر کنم آخرین نفری از بچه ها 2012 هستم که فرمامو پست کردم واقعا به دعای شما دوستان نیاز دارم
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MPU ، honey62 ، rezagh ، moesa7 ، daria

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲ - توسط mohamad_counter - 2012-08-20 ساعت 01:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان