2012-08-22 ساعت 11:33
(2012-05-19 ساعت 20:31)golbano نوشته:(2012-05-19 ساعت 10:00)gol1 نوشته:اورنج کانتی- کالیفرنیا(2012-05-19 ساعت 09:40)golbano نوشته: درود به همه دوستان.من امروز امتحان آئین نامه و دادم و قبول شدم.راستش سوالات فارسی خیلی گیج کننده بود واسه من.ولی جالب اینه که دقیقا یکی از دوستان کاملا صحیح می گفت که شما پاسخ و درست میزنی ولی اونا می گن غلط هستش.ولی این تجربه شخصی منه حتما خود کتاب رو هم بخونید و تنها به این سوالات اکتفا نکنید.با بهترین آرزوها
كجا امتحان داديد؟
به نظر من هم امتحان فارسی فوقالعاده راحتتر از انگلیسی هست .نمونه سوالها رو قبلا دوستان زحمت كشيدن و تو قسمت گرفتن گواهينامه رانندگي گذاشته اند و ميتونيد دانلود كنيد. امتحان انگلیسی خیلی مطالب و نمونه سئوال داره , من خودم تو واشنگتن كه امتحان كتبي اش فقط انگليسي است رو راحت قبول شدم ولي تو كاليفرنيا كه امتحان دادم و مشكلي هم از بابت زبان نداشتم بار اول رّد شدم كه خيلي متعجب شدم و با حالت شكه و عصباني از مسئول او قسمت پرسيدم كه ميشه دوباره همين الان به زبان فارسي امتحان بدم و ايشان گفتند بله ميتوانيد و همانجا سئوالات فارسی رو گرفتم و امتحان دادم و حتی یک غلط هم نداشتم و مسئوله هم تعجب كرد و 3 روز بعدهم امتحان شهر دادم و اون رو هم بار اول قبول شدم . تنها فرق امتحان فارسي و انگليسي در تابلوها هست كه اگر انگليسي امتحان بديد اون علائم رو نداريد ولي تو فارسي يك صفحه جداگانه ميدن كه همش sign Roads يا همون تابلوهاي رانندگي. ضمنا تو واشنگتن تستها كامپيوتري و بايد جلوي دستگاه بايستيد و تستهارو بخونيدو بزنيد ولي تو كاليفرنيا تستها تو كاغذه و با مداد تو پرسشنامه تيك ميزني و ميتوني هروقت كه بخوايي سئوالهارو دوباره برگردي و تصحيحش كني يا اينكه هر سئوالي رو كه يادت نماد يا شك داري رد كني و در آخر سئوالات برگردي و جواب رو بزني
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]