2012-08-23 ساعت 11:46
(2012-08-23 ساعت 09:01)miladswat نوشته:(2012-08-23 ساعت 03:04)shahyad نوشته:با توجه به این که اسپانسر جور کردن کمی سخته واحتمالا خودتونم در جریان هستید که چجوری هست من میخواستم بدون اسپانسر و فقط با پول و سند کارمو انجام بدم . پس با این احوال من باید برم دمبال اسپانسر ؟(2012-08-22 ساعت 22:07)miladswat نوشته: مثلا امکان داره من که 19 سالمه و تازه مدرک پیش دانشگاهی گرفتم و یک نفرم بیشتر نیستم بگن که مثلا چون جوونه شاید دووم نیاره و باید اسپانسر داشته باشه ؟ البته حساب بانکیم خوبه و بابام سند خونه هم به نامم میکنه .با توجه به سنت و اینکه تازه مدرک پیش دانشگاهی گرفتی و نمیدونم سربازی هم رفتی یا نه و احتمال زیاد جایی هم کار نکردی حساب بانکی ببر میخوام اینو بگم حساب بانکی را طوری ببر که معقول باشه و جوری نباشه که شک برانگیز باشه طوری که خط فقر آمریکا یا سقف مورد نظر سفارت را رعایت کنی کافیه در مورد سند خونه هم به نظر من اگه سند خونه به اسم خودت ببری به نظر من شک برانگیزه و ممکنه سفارت این احتمال رو بده که این سند صوری و نمایشی به اسمت شده
نه لازم نیست دوست عزیز اگه بخوان بهت میگن و شما وقت دارید بعدش اگه لازم شد بری دنبالش ایشااله که لازم نمی شه ولی بهر حال همه چیز رو بایذ پیش بینی کرد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :