2012-08-24 ساعت 02:45
(2012-08-23 ساعت 23:45)sadfar نوشته:(2012-08-23 ساعت 11:31)el333 نوشته:(2012-08-23 ساعت 11:01)sadfar نوشته: ما یک خانواده 4 نفری هستیم.من و همسرم و 2 دختر 11و6 ساله زمان تست پزشکی و مصاحبه مان حدودا چقدر خواهد بود؟سوالتون را باید در این تاپیک سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳
مطرح میکردین دوستِ گرامی.. ولی چون اولین پستتان هست سوالتون را جواب میدم..دوستِ عزیز وقت مصاحبهٔ شما بستگی به کیس نامبرتون داره...کیس نامبر شما چند هستش ؟؟(اگر زیر ۱۹۰۰ باشد و فرمهاتون را تا الان فرستاده باشید وقت مصاحبهٔ شما در اکتبر هستش,در غیرِ اینصورت باید منتظرِ کارنت شدن در ماهای بعد باشید که در این سایت کارنتیها را اواسط هر ماه میلادی اعلام میکنند.)..در مورد تست پزشکی هم چند روز قبل از مصاحبه انجام میشه..البته یکسری از واکسنها را باید از الان بزنید مثلِ هپاتیت که ۳ مرحلهای هستش برای اطلاعاتِ بیشتر لطفا اینجا را بخوانید>>واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم که وقت بگذارید و حتما تاپیک های مهاجر سرا را مطالعه بفرمایید به شما در گذراندنِ تمامی مراحل لاتاری تا گرفتنِ گرین کارت و حتی بعد از آن بسیار کمک میکند.
باسلام و تشکر
کیس نامبر من حدود 7800 است.هدف از طرح این سوال این بود که با توجه به شرایط من حدودا برای چند روز باید برای انجام تست های پزشکی و مصاحبه در امارات برنامه ریزی کنم
درواقع شما نیاز به 4 روز کاری دارید
روز اول آزمایش عمومی و واکسن
روز دوم و سوم برای نتیجه تست سل برای فرزندان از 2 سال تا 15 سال (چون سه روزطول میکشه )
روز چهارم هم روز مصاحبه
ولی اگر سفر با آرامش و بی دقدقه رو میخواهید پیشنهاد میدم برای 1 هفته برنامه ریزی کنید
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینهها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
از امارات متحده تا ایالات متحده