2012-08-25 ساعت 22:47
(2012-08-25 ساعت 18:47)oe163 نوشته: بر عکس دوستانی که میگن تمام پروسه کلیر شدن در آمریکا انجام میشه من تصور میکنم که بک گراند چک در آمریکا انجام میشه ولی چک کردن اونا به عنوانه یه نظر مشورتی برای افسر مهاجرته و کسی که باید رفع ابهام بشه و ما رو کلیر کنه فقط و فقط افسر مهاجرته، یادمه تو همین تاپیک یکی از دوستان گفته بود رکورد زده و ۵ روزه کلیر شده ولی ۲ ماه بد تو سایت شمارشو اعلان کرده بودن، همین نشون میده که به جز مراحلی که تو آمریکا طی میشه، سفارته که باید تصمیم بگیره، چه بسا شما هم خیلی وقته که کلیر شده باشید، به همین جهت مثبت فکر کنید +++++++++++راستش من برعکس فکر میکنم.چون بودن کسانی که گفتن تماس گرفتن با اداره مهاجرت آمریکا و اونا اعلام کردن که کلیر شدن، اما یکی دو هفته بعد تو سایت زدن. این مورد برای زمان مصاحبه خود منم پیش اومد، وقتی ایمیل زدن و توی سایت اصلی اعلام کردن زمان مصاحبه رو، بعد از 12 روز تو سایت سفارت اعلام شد زمان مصاحبه مون.
پس منطقی اینه که اداره مهاجرت اعلام میکنه به سفارت و سفارت بعد اعلام میکنه.
من تجربه های سال های گذشته رو که می خوندم، بودن کسانی که روزهای اخر با اینکه توی سایت اعلام نکرده بودن که کلیر شدن، رفتن سفارت و ویزاشون رو گرفتن. البته تعدادشون کم بوده. اما ظاهرا بودن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...