(2012-08-28 ساعت 13:10)frz61 نوشته: متاسفانه جوری شدیم که به هیچ عنوان در لحظه زندگی نمی کنیم و همش در زمان حال برای آینده داریم برنامه ریزی می کنیم. این در حالیکه الان به آرزوی سال های قبلمون رسیدیم و نه تنها ازش لذت نمی بریم بلکه دعا می کنیم سریعتر سپری بشه- همه چیز باید از نطرمون منطقی باشه تا قبول یا ردش کنیم و حتی جای اندکی احساس تو تصمیم هامون نمی گذاریم- تا حالا فکر کردین اگه والدین ما هم اینطوری مثل ماها فکر می کردن امثال من ( دهه 60ی ها که دوران جنگ بود) اصلا بدنیا نمی اومدیم چون من اگه بودم می گفتم وای نکنه ب م -- بخوره تو سر بچم بمیره- نکنه غذا گیرش نیاد - نکنه -------- و اصلا مثل الان فکر بچه رو هم نمی کردم
من دیروز عباس آقا رو دیدم تا بلکه بدلیل مشکلی که برام پیش اومده شاید کارم زودتر راه بیفته- خیلی زحمت کشید و چندین جا برام تماس گرفت ولی متاسفانه اینقدر هموطن هامون علی رغم عدم نیاز به دریافت سریعتر پاس این کار رو انجام داده بودن دیگه هیچ کس حاضر نبود کمک کنه که من (با توجه به مریضی همسرم) سریعتر بتونم پاسم رو بگیرم و عملا شرایط اضطرار نمیشه هیچ کار کرد
نمی دونم دلیلش چیه ولی فکر کنم این ویژگی فقط مختص ما ایرانی های نسل جدیده ( پدر و مادرهامون هم این طور نبودن همون جور که هیچ جای دنیا این طور نیستن) البته این ویژگی خیلی بده و متاسفانه من به شدت دچارشم و نمی دونم چکار کنم که از شرش خلاص بشم.
دوستان حداقل بیاین بخاطر خودمون هم که شده برای اینکه کمتر تو این ماه عذاب بکشیم از بودن در زمان حال لذت ببریم
هوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی دریافت ویزای من رو برای افزایش انرژی مثبت پذیرا باشید (در حال تایپ این موضوع تو لابی UpS اومد)
دوستان تاریخ صدور ویزای من مال دیروزه و خوشبختانه اعتبارش تا 27 فوریه ( یعنی 6 ماه بعد از صدور ویزا)
frz عزیز خیلی تبریک میگم، بالاخره یک خبر خوب اینجا شنیدیم

راستی حرفهات راجع به زندگی کردن تو زمان حال من رو یاد این آهنگ گروه کامنت انداخت، گفتم بد نیست بزارم اینجا همه بشنون.
ميگذريم ما...از روزها و روزها از ما
ميرسيم به...هرچه داشتيم از قبل ها
ميسازيم ما تو فکرمون فرداها...بي خبر از رفتن لحظه ها
ديدن کوه... از راه دور
ديدن دشت ...به شرط برگشتن
ميگذريم از فرصت کوتاه بودن ما...بي خبر از رفتن لحظه ها
ميگذرن روزها از هم
ميدوام من تا برسم
اما رد ميشن از من
فاصله ها بين ما
نميذارن تا من تورو ببينم
ميگذريم ما...از روزها و روزها از ما