(2012-09-01 ساعت 04:43)marjan_fath نوشته: سلام ، شما همگی در این مدت با هم اشنا شدید ، این اولین باره که من بعد از مصاحبه اومدم تو سایت مهاجرسرا . خیلی حالم بهتر شد. من روز اول اگست مصاحبه داشتم ، دیروز بعد از ارسال ایمیل که علت بروز نکردن سایت رو سوال کردم ؟ امروز این ایمیل با یک اسم دیگه برام آومد .بعد از ارسال مجدد ایمیل که این اسم من نیست و اسم من چیز دیگه است، دوباره ایمیل نقص مدارک به اسم خودم اومد . شما چی میگید آیا تا به حال همچین متتی دریافت کرده اید؟ درحالیکه من همه اطلاعات را به انها دادم برگه ابی گرفتم . در ثانی من باید ایمیل می زنم می پرسیدم چه خبر؟ پس چرا خودشون یادشون نیفتاده که ایمیل بزنند و نقص پرونده را اعلام کنند.
Dear S00000 00000000, H000000;
This is in relation to your immigrant visa application pending at the US Embassy, Ankara.
As a part of your administrative process, our office is in need of the following information:
- Aa detailed list of employers, titles, and responsibilities of employment dating back at least 5 years.
If you could please provide us this information at your earliest convenience we would greatly appreciate it. No further action can be taken on your file before this information reaches our office.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
سلام - وقت بخیر دوست عزیز و ارجمند
شما باید فورا" اطلاعات درخواستی را تهیه و برایشان ارسال کنید.
بله چنین موضوعی خیلی زیاد سابقه داشته است.
اگر شما ایمیل نمیزدید آنها برایتان ایمیل میفرستادند و این موضوع که شما متعاقب ایمیل خود از آنها ایمیل دریافت کردید اتفاقی بوده است.
همه جزئیات شغل خود را بنویسید:
سازمانهایی که شما را استخدام کرده اند( در طی 5 سال قبل ) عنوان شغلهایی را که داشته اید. مسئولیتهایی که داشته اید(مهم) بنویسید( کاملا" واضح و روشن به هر 3 مورد بصورت شماره یک تا 3 اشاره کنید
مثال:
1 – استخدام کننده... بوده است.
2 – عنوان شغل من.... بوده است.
3 – مسئولیت من در آنجا...بوده است.
– فرایند کارتان بصورت مختصر.
کارتان را غیر کلیدی و پستتان را غیر مهم جلوه دهید . مثلا" : کار من در آنجا فقط کارمند ساده ... میباشد و به کار... اشتغال دارم. مثال ( یک تیر و دو نشان بنویس): کار من کاری است بدون انجام اضافه کاری که در آن من به ....( به شکل ساده و غیر مهم) مبادرت دارم.
کل نوشته هایتان بیشتر ازیک صفحه نشود.
در تمام نوشته هایتان هیچ چیزی که اضافه مینویسید نباید متناقص با محتویات فرمهای ارسالی باشد.
اینها کسانی غیر از سفارت هستند و بررسی کننده پرونده شمایند. میخواهند اطلاعات شما را مجددا" با فرمها مقایسه کنند. قبلی ها را نیز دارند و شما لازم نیست اشاره کنید که قبلا" داده اید.
در تهیه اطلاعات درخواستی سرعت عمل داشته باشید و مختصر و گذرا بنویسید, طوری که جای پرسشی اضافه بر آنچه خواستند نشود.
بعد از ارسال در کمتر از 6 روز کلیر میشوید.