2012-09-02 ساعت 18:21
(2012-09-02 ساعت 17:54)persian_viper نوشته: این تاپیک که اسمش سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳,, یعنی مخصوص برندگان ۲۰۱۳ و منی که جزو برنده ها نبودم نمیرم تاپیک برندگان رو بخونم و مطمئنا کسای هستند مثله من که برنده نشدن و فقط مطالب رو از این تاپیک دنبال میکنند گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشي لاتاري ۲۰۱۳. پس پاک کردن پستی که داشت اطلاع رسانی میکرد در تاپیک اصلی خودش فکر میکنم کم لطفی مهاجرسرایی هاسن که همیشه به من دارند.
این همه میان مطالب غیرمرتبط میزارن پاک نمیشه.
دوست عزیز، بنده نه بعنوان یک مدیر، بلکه بعنوان یک کاربر مطالبی را برات عنوان میکنم.
اول که عملیات پاکسازی تاپیکهای 2013 چند روزی است که آغاز شده و تنها در تاپیک سؤالات تا کنون 100 صفحه از مطالب بی ارزش یا تکراری پاک شده و این یک پست شما در بین این همه پست قطرهای است در برابر دریا.
دوم که بنده خودم تا کنون بیش از 300 عدد از پستهایم را پاک کردهام! پستهایی که بعضا پاسخ سؤالاتی بود که با مرور تاپیکها از تکراری بودن آنها اطمینان حاصل کردهام.
با توجه به دو دلیل بالا، اصلا چنین تصوری را نکنید که کاربر خاصی مورد نظر تیم مدیریت میباشد و فقط پستهای آن شخص پاک میشوند. مطمئن باشید به مرور تمام پستهای تکراری حذف خواهند شد.
این نکته را هم لازم میدانم بگویم. اگر دیدید پستتان پاک شده هرگز تصور نکنید که به شما کم لطفی یا خدای نکرده بی حرمتی شده است. اگر از این دید نگاه کنید که با این کار تاپیکها مفیدتر و خلاصهتر و در نتیجه قابل استفاده تر میشوند، از این اتفاق خشنود هم خواهید شد.
در این بین پستهای طولانی زودتر به چشم می آیند و چه مدیران و چه کاربران چنانچه نسبت به بی محتوا بودن آن پست یا تکراری بودن مطلب یقین حاصل کنند سریعا اقدام لازم را انجام میدهند. توجه داشته باشید تیم مدیریت روزانه از کاربران مهاجرسرا گزارشهای زیادی در رابطه با پستها دریافت میکند و بعد از بررسی تصمیم لازم اتخاذ میگردد. قطعا پستهای طولانیتر که حجم بیشتری از صفحات را به خود اختصاص میدهند در صورت غیر ضروری بودن زودتر حذف میشوند.
در پایان این اطمینان وجود دارد که هدف شما از خبر رسانی خیر بوده و اتفاقا در صورتیکه مطلب تکراری نبود جزء پستهای مفید محسوب میشد.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill