2012-09-07 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-07 ساعت 11:20 توسط schaghayegh.)
(2012-09-06 ساعت 13:15)Shezem نوشته:(2012-09-06 ساعت 07:48)emade307 نوشته: سلام دوستان.من و خانمم از همديگه جدا شديم اين در شرايطي هستش كه ما با هم فرمهاي اوليه رو پر كرديم و به كنتاكي فرساديم در ضمن يك بچه ١/٥ ساله هم داريم،سوالم اينه من برنده اصلي هستم آيا اين در روند مصاحبه من تاثيري داره چون تنها ميرم براي مصاحبه؟آيا با اين شرايطي كه الان برام بوجود اومده كيسم رد ميشه؟لطفا بم جواب بديد ممنون ميشم اگر هم كيس مشابهي سراغ دارين به من بگيد ممنون ميشم. پيشاپيش مرسي از جوابهاتون در ضمن من از برندگان ٢٠١٣ هستم و شماره كيسم تقريبا ٧٠٠٠٠ است
من یک همچین تجربهای نداشتم و از کسی هم نشنیدم، اما منطقی بخواهی برخورد کنی، خب از این رخدادها در زندگی هرکس ممکنه اتفاق بیافته و به باور من تاثیرشهم در پرونده شما، نه رد شدن کیس شما است، بلکه، خانم شما که از شما جدا شده، دیگه گرین کارت نمی گیره. همچنین با توجه به اینکه کودک شما با چه کسی زندگی خواهد کرد، ( حضانت ) باید دید که گرین کارت برایش تعلق میگیرد یا نه.
در هنگام مصاحبه هم شما میتوانید با دلیل و مدرک ، مثل نامه جدایی یا نامه دادگاه و از این جور چیزها، ثابت کنید که حرفتان درست بوده. همانطور که دوستمون frz61 هم اشاره کردند، دادن اطلاعات اشتباهی باعث رد شدن چند تا کیس تا حالا شده. اما شما که تا حالا چیزی را دروغ نگفتهاید، و کتمان حقایق هم نکردهاید. من برداشت میکنم که مشکلی نخواهد بود. شاید اگه KCC را در جریان بگذارید، بد نباشه، مثلا یک نامه یا ایمیل بنویسید و ماجرا را شرح دهید. اما بعد از جدایی کامل این کار را بکنید بهتر است، یعنی زمانی که دیگه، کار جدایی و دادگاه و از اینجور چیزها تمام شده. و به یاد هم داشته باشید که در جریان گذاشتن KCC سند و مدرک هم میخواهد. تا آن زمان میتوانید همینگونه که اینجا شرح دادهاید، به KCC هم داستان را تعریف کنید و بپرسید که چهکار باید بکنید.
کامیاب باشید.
به نظر من اول به KCC اطلاع بده .. من فكر نميكنم مشكلي باشه و مسئله اي پيش نمياد.. اما بايد به اونها اطلاع بدي و مدارك معتبر هم داشته باشي.... براي بچه هم بايد مدارك ارائه كني كه حضانتش با شما است...
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23