کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه تحصیل در اروپا با دیپلم ایران
سلام. نميخوام زياد بحث رو طولاني كنم، در نتيجه كوتاه ميگم كه حوصله شما هم سر نره.

من امسال هم كنكور سراسري دادم و هم آزاد. تو سراسري تو كنكور زبان هم شركت كردم. رشتم تجربيه و متاسفانه رتبه خوبي تو سراسري نياوردم ولي تو كنكور زبان 1000 شدم. من انگليسي رو در حد زبون مادري ميدونم. به خاطر علاقه زيادي كه كلاً به زبان‌ دارم مطمئنم كه زباناي دگرو هم ميتونم ياد بگيرم، چون علاوه بر انگليسي تركي استانبولي و فرانسه رو هم از رو علاقه ياد گرفتم. از اين رو از رشته هاي زبان، زبان چيني رو انتخاب كردم. خوب ميدونين كه الان اقتصاد دنيا دست چينه و نياز زيادي به مترجم و ... تو اين زبون دارن. مخصوصاً كسايي كه هم به چيني و هم به انگليسي مسلط باشن. حالا از طرفيم نتايج آزاد همين ديروز اومد و من رشته بيوتكنولوژي قبول شدم. اين رشته هم برعكس اينكه تو ايران نوپاست تو اروپا و آمريكا واقعاً پر طرفداره. من هم همينطور به رشته‌هاي زيستي و پزشكي علاقه دارم.

در كل اينو ميخوام بگم كه، من هدف نهاييم رفتن از ايرانه. الان موندم نميدونم برم چيني بخونم يا بيوتكنولوژي. به نظر شما مخصوصاً شما هايي كه الان خارج هستين، كدوم رو بخونم بهتره؟ در مورد زبان چيني و وضعيت بازار كاريش تو اروپا يا آمريكا اطلاعي دارين؟ بيو تكنولوژي چطور؟

واقعاً به كمكتون نياز دارم. بشتر از اين هم درموردشون توضيح بدين كه ممنونتونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: msar

پیام‌های این موضوع
راهنمایی برای تحصیل اروپا - توسط M.keeper41 - 2012-07-09 ساعت 15:15
رشته زبان چيني يا بيوتكنولوژي؟ - توسط SULFUR - 2012-09-07 ساعت 12:34
تحصیلات دبیرستانی در اروپا - توسط kimia75 - 2013-04-25 ساعت 15:29

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان